7600 yükte bile 65 derece üstüne çıkmadı. Sadece 1-2 kere virüs taraması yaparken 70 derece civarına çıkmıştı. Zaten amaç olabildiğince serin çalışsın, yoksa üst seviye AMD işlemcileri alacak bütçem var aslında. 9700 ve 7700' da aşırı ısınmayan işlemcilermiş zaten. O yüzden tercih etmeye çalıştım.

Sistemden gayet memnunum aslında. Sadece darboğaz sitesine bakarken bir miktar darboğaz gördüm. Yüzde %10 civarında, bunu da ortadan kaldırmak istedim. Bu site ne kadar doğru sonuç veriyor ondan da emin değilim gerçi. Benim sistemde 7600 %10 civarında 7700 %4.2 7900 ise %0 gibi gözükünce dedim biraz zayıf kaldı sanırım işlemci, yükseltelim. Resimleri ekledim mesajıma.

Bu siteye asla inanmayın.

Arkadaşlar uyardı sağ olsunlar, dikkate almıyorum artık. Sadece devam mı etsem bu işlemciden kararsızım. İşlemcimi alırken geçici almıştım aslında, gönlümde yatanlar söylediğim işlemciler.

Arkadaşlar uyardı sağ olsunlar, dikkate almıyorum artık. Sadece devam mı etsem bu işlemciden kararsızım. İşlemcimi alırken geçici almıştım aslında, gönlümde yatanlar söylediğim işlemciler.

Keyfi bir masraf olarak görüyorum, ancak yükseltme yapacaksanız bütçenize göre en güncel ve güçlü olanı tercih edin.