7600 yükte bile 65 derece üstüne çıkmadı. Sadece 1-2 kere virüs taraması yaparken 70 derece civarına çıkmıştı. Zaten amaç olabildiğince serin çalışsın, yoksa üst seviye AMD işlemcileri alacak bütçem var aslında. 9700 ve 7700' da aşırı ısınmayan işlemcilermiş zaten. O yüzden tercih etmeye çalıştım.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthVaderTech
Uzman
Sistemden gayet memnunum aslında. Sadece darboğaz sitesine bakarken bir miktar darboğaz gördüm. Yüzde %10 civarında, bunu da ortadan kaldırmak istedim. Bu site ne kadar doğru sonuç veriyor ondan da emin değilim gerçi. Benim sistemde 7600 %10 civarında 7700 %4.2 7900 ise %0 gibi gözükünce dedim biraz zayıf kaldı sanırım işlemci, yükseltelim. Resimleri ekledim mesajıma.
Bu siteye asla inanmayın.
Arkadaşlar uyardı sağ olsunlar, dikkate almıyorum artık. Sadece devam mı etsem bu işlemciden kararsızım. İşlemcimi alırken geçici almıştım aslında, gönlümde yatanlar söylediğim işlemciler.
DarthVaderTech
Uzman
Arkadaşlar uyardı sağ olsunlar, dikkate almıyorum artık. Sadece devam mı etsem bu işlemciden kararsızım. İşlemcimi alırken geçici almıştım aslında, gönlümde yatanlar söylediğim işlemciler.
Keyfi bir masraf olarak görüyorum, ancak yükseltme yapacaksanız bütçenize göre en güncel ve güçlü olanı tercih edin.
Crucial ve Lexar SSD kullanıyordum, değiştirdim Samsung 990 Pro modeline geçtim. Kademe kademe yükseltiyordum aslına bakarsak.
1800 liraya satıyorum alan yok.Hocam Noctua çok pahalı bir soğutucu, çok kaliteli ama orası ayrı.
0 Phantom spirit almak daha mantıklı çünkü hocam. Hem daha performanslı hem 0.
Piyasa çok durgun hocam satamaman çok normal. Umarım en kısa sürede satabilirsin.