Merhaba, arkadaşıma yeni sistem topladık SSD hariç her şey değişti. Termal macun + Stok AMD fanı takılı.
Bilgisayar yük altında olmadan 95 derecede çalışıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? (Ryzen 5 7600)
Eki Görüntüle 137930
Merhaba, arkadaşıma yeni sistem topladık SSD hariç her şey değişti. Termal macun + stok AMD fanı takılı.
Bilgisayar yük altında olmadan 95 derecede çalışıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? (Ryzen 5 7600)
Eki Görüntüle 137930
Katılıyorum. Bununla ilgili bir video da çekme planım vardı ama @Cruslan 'ın bir kulağından giriyor dediklerim, öbür kulağından çıkıyor. En sonunda bir kapıdan girip diğerinden çıkacakArtık AMD işlemciler fazla ısınıyor gücünden dolayı bende 7500F var ve acayip fazla ısınma olmuştu 100 derece oluyordu oyunlarda sıvı soğutucu aldım şu anda en fazla 65 derece oluyor bir sıvı soğutucu ile deneyim derim.
BIOS'ta sıcaklık yüksek olabilir ama 95 santigrat derece anormal yüksek. Stok fanı düzgün monte etmediniz. Bir veya iki ayak oturmamış. Fan dönüyor mu diye kontrol ettiniz mi? Ayrıca işlemci soğutucu CPU_FAN yerine mi bağlı?
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Stok fan zannediyorum ki doğru monte edildi, tüm ayaklar oturdu, fan dönüyor. İşlemci soğutucu CPU_FAN yerine bağlı.
Anakart soketinde 1-2 tane pin eğik olması bu durumu tetikliyor olabilir mi?
(Jelatin vb. herhangi bir şey yok tekrar kontrol ettik.)
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Stok fan zannediyorum ki doğru monte edildi, tüm ayaklar oturdu, fan dönüyor. İşlemci soğutucu CPU_FAN yerine bağlı.
Anakart soketinde 1-2 tane pin eğik olması bu durumu tetikliyor olabilir mi? (pinler birbirine değmiyor)
(Jelatin vb. herhangi bir şey yok tekrar kontrol ettik.)
Merhaba, arkadaşıma yeni sistem topladık SSD hariç her şey değişti. Termal macun + Stok AMD fanı takılı.
Eki Görüntüle 137930