Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

10747

Becerikli
Fotoğrafta olduğu gibi bu derecelere sadece uygulama açarken geldi. Chrome'u açtığımda anında 80 derece oluyor inanılmaz hızlı ısınıyor. Sıvı soğutma Thermalright Frozen Magic 240. Radyatörün konumu vs. mi yanlış diyeceğim fakat bu şeklin doğru olduğunu düşünüyorum. Geçen acaba içinde jelatin mi bıraktılar diye açtım içini yoktu jelatin falan. Oyunlarda 77-78'in altına düşmüyor zaten. YouTube'da video izlerken bile birden fan sesleri coşuyor 1-2 saniyeliğine, sonra duruyor. Sanki soğutucu işlemcinin ısınmasına izin verip sonra soğutuyor gibi. Armoury Crate'den fan ayarı yaptım. Yine de bir gariplik var yani bana normal gelmiyor. İşlemci zaten Eco modda. Üstüne bir de 65W'a undervolt ettim. Yine de durumlar bu.

1733897903508.webp

Burada video izliyorum. Video izlerken ASUS uygulamasını açtım 79'a fırladı geri indi.

WhatsApp Image 2024-12-07 at 22.49.03.webp

Soğutucunun konumu.

Son düzenleme:
Yük altındaki Fan hızı %100 olacak şekilde de verileri atayım isterseniz? Prime95 kullanıyordum bunun için başka öneriniz var ise onunla yük bindiriyim.