Selamın aleyküm 100 derece.O sirada Intel 14.nesil islemcilerin ortama girisi![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Şart değil eğer kasası destekliyorsa ileriye dönüklük açısından mantıklı olur.Benim tanıdık lazım AMD ısınıyor dedi. Ancak sizler çok ısınmıyor diyorsunuz. Ne önerirsiniz?
- Makaleler
- 1
Ayıpsın 360mm yetmez o işlemciye, 420m sıvı soğutma al, anca keser.
Giriş seviyesi işlemciyi hava soğutma yeterli olur.
Giriş seviyesi işlemciyi hava soğutma yeterli olur.
Bold Pilot 12
Uzman
Burst Assassin mi kullanıyorsunuz hocam ?7600 ile 6 bakır borulu hava soğutma kullanıyorum, Valorant'ta oyunlarda vs 67 civarı stres testinde 83 beni satmin ediyor. 360mm 7600X için abartı olur kaliteli bir termal macun + 260mm veya kaliteli hava soğutma yeterli olur.
pecer şatlab
Yetkin
Thermalright peerless assassins hocam.
Babama anlattım alalım sana 360mm dedi. Sonra ilerleyen zamanlarda dırdır edersin dedi. Yani geleceğe de yatırım oluyor.Şart değil eğer kasası destekliyorsa ileriye dönüklük açısından mantıklı olur.
Bold Pilot 12
Uzman
Babaya bak beBabama anlattım alalım sana 360mm dedi. Sonra ilerleyen zamanlarda dırdır edersin dedi. Yani geleceğe de yatırım oluyor.
AceTeq 5
Üstün
Babama anlattım alalım sana 360mm dedi. Sonra ilerleyen zamanlarda dırdır edersin dedi. Yani geleceğe de yatırım oluyor.
İmrendim.
O tanıdık FX 8320'leri ve ATİ'leri iyi tanıyor ancak Ryzen serisini pek iyi tanımıyor gibiBenim tanıdık lazım AMD ısınıyor dedi. Ancak sizler çok ısınmıyor diyorsunuz. Ne önerirsiniz?
jusbeprophet
Yetkin
Aslında yanlış bilmiyor. 7x serisi çok fazla ısınıyor. Tezi yanlış değl babanın.