Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Şansınıza yakın zamanda indirim aldı. İşinizi görür sanıyorum.
Bu olabilir belki.
www.gaming.gen.tr
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Şansınıza yakın zamanda indirim aldı. İşinizi görür sanıyorum.
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmez
Fiyatları yakınken bu modelin tercih edilmesi daha mantıklı.
Bütçeniz nedir?Merhaba. Ryzen 7 5700X3D işlemci kullanıyorum ve bunu soğutacak bir hava soğutucu öneriniz var mı?
Sıvı soğutma tabii daha iyi, alırsa ASUS modelini alırım ama hava soğutucu tavsiye ettiğiniz var mı?
Teşekkürler.
Merhaba. Ryzen 7 5700X3D işlemci kullanıyorum ve bunu soğutacak bir hava soğutucu öneriniz var mı?
Sıvı soğutma tabii daha iyi, alırsa ASUS modelini alırım ama hava soğutucu tavsiye ettiğiniz var mı?
Teşekkürler.
Bütçe çıkıyorsa benim önerim Phantom Spirit'ten yana.
Sportif Ördek
Yetkin
Bu olabilir. Rainbow'unu kullanıyorum memnunum.
@LH44, @Yusuf7878, @çamlıca, @Paper.C, Bende bundan varda bu nasıl peki
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermaltake-ux200-cpu-sogutucu-fiyati,532106140.html
Microatx kasaya uyumlu değilmiBu olabilir belki.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
5700X3D'yi tutamaz o soğutucu.
Kasanız nedir?