swean
Başarılı
Kartın cayır cayır ısınıyor çünkü ama asıl sebep bu değil. Darboğaz da yaşıyorsun.
oyun değerleri bu şekilde PC PUBG'de açtım denedim. darboğaz var mı bilmiyorum
Kartın cayır cayır ısınıyor çünkü ama asıl sebep bu değil. Darboğaz da yaşıyorsun.
Termal ped fabrikanın kullandıkları en iyisidir. değişirse durum dahada kötüyee gider muhtemelen.Yav 5800X ile 3090'a 2K için darboğaz falan yapmaz.
Kart sıcaklığı ile alakalı. Termal pad ve macun değişimi muhtemelen sorunu çözer ama hiç bilmeyen için yapması zor olur. Bildiğin bir teknik servis varsa veya garantisi hala bitmediyse garantiye de gönderebilirsin.
2 Senedir kullanıyormuş kartı eğer pad'leri ve macununda problem yoksa bukadar ısınmaz o kart.Termal ped fabrikanın kullandıkları en iyisidir. değişirse durum dahada kötüyee gider muhtemelen.
termal pedler 2 senede biten şeyler değiller. macun olayına katılıyorum kesinlikle bakıma gönderip baktırtmalı soğutma sistemini temizletmeli. ama termal pedler milimi milimine olan şeyler onlara genelde dokunulunca eskisinden daha kötü oluyorlar.2 Senedir kullanıyormuş kartı eğer pad'leri ve macununda problem yoksa bukadar ısınmaz o kart.
Burada anormal durum var o yüzden teknik birine göndersin dedim. Zaten içi açılınca pedlerde bi sorun var mı anlaşılır. Eğer varsa kaliteli bir pad ile değişim ve macun yenilemesi sorunu çözer. Kaliteli bile olsa sorun çıkmış olabilir.termal pedler 2 senede biten şeyler değiller. macun olayına katılıyorum kesinlikle bakıma gönderip baktırtmalı soğutma sistemini temizletmeli. ama termal pedler milimi milimine olan şeyler onlara genelde dokunulunca eskisinden daha kötü oluyorlar.
Burada anormal durum var o yüzden teknik birine göndersin dedim. Zaten içi açılınca pedlerde bir sorun var mı anlaşılır? Eğer varsa kaliteli bir pad ile değişim ve macun yenilemesi sorunu çözer. Kaliteli bile olsa sorun çıkmış olabilir.
Pad'lerin duruma göre. Macun değişimi sonrası sıcaklık devam ederse pad değişimi gerekebilir.Macun siparişi geçtim MX6 macun aldım pad değiştirmeye gerek var mı? Kartı 2 yıldır kullanıyorum 2.el aldım benden önceki sahibi 1-1.5 sene civarı kullanmıştı.
Pad'lerin duruma göre. Macun değişimi sonrası sıcaklık devam ederse pad değişimi gerekebilir.
3-3.5 senede padlerin çok fazla zarar görmemiş olması gerek ama senden önceki sana söylemeden mining yaptıysa pad'ler 3.5 senede de eskime yapabilir. Macunu değiştir sıcaklık muhtemelen macun kaynaklıdır 3.5 sene olmuş artık düzelir muhtemelen.Cihaz 3-3.5 senelik padlerin durumu nasıldır sence bir yere yollamadan tahminde bulunabilir miyiz?
3-3.5 senede padlerin çok fazla zarar görmemiş olması gerek ama senden önceki sana söylemeden mining yaptıysa Pad'ler 3.5 senede de eskime yapabilir. Macunu değiştir sıcaklık muhtemelen macun kaynaklıdır 3.5 sene olmuş artık düzelir muhtemelen.
Hocam macun değiştirsem VRAM sıcaklıkları düşmez diye tahmin ediyorum 100 derece sonuçta.