18582

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar geçici basit kule tipi soğutma alacağım, ikinci el olur. Sisteme para çıkardım soğutucudan kıstım. Zaten CPU ile işim yok, render ve ekran kartı ağırlıklı yükleneceğim için geçici olarak basit bir soğutucu alacağım. Öneriniz var mı? Hem yine iyi soğutan hem de fiyatı uygun?

Anakart ROG STRIX B850-F Kasa NZXT H7 Flow 2024

Arkadaşlar geçici basit kule tipi soğutma alacağım, ikinci el olur. Sisteme para çıkardım soğutucudan kıstım. Zaten CPU ile işim yok, render ve ekran kartı ağırlıklı yükleneceğim için geçici olarak basit bir soğutucu alacağım. Öneriniz var mı? Hem yine iyi soğutan hem de fiyatı uygun?

Anakart ROG STRIX B850-F Kasa NZXT H7 Flow 2024
Bütçe??

Haklısınız ya çok işim yok verdiğiniz modellerden 2.el ilanlara bakıcam, en basit dip fiyat satandan alıcam direk geçicem. Bir kaç ay sonra ROG STRİX LC III 360 düşünüyorum. Rog sistem diziyorumda NZXT 2024 H7 Flow'a.

Haklısınız ya çok işim yok verdiğiniz modellerden 2.el ilanlara bakıcam, en basit dip fiyat satandan alıcam direk geçicem.
Zaten ortam sıcaklığının çok ötesinde bir sıcaklık farkı yaratamazsınız, oda sıcaksa işlemci de ısınır, işlemci ile oda sıcaklığı arasındaki farkı işlemciye iletir soğutucu bakır. Fanın dönüş hızı da 1100-1200 üstüne çıksa bile fark yaratmaz çünkü aynı şeyi üflüyor zaten, havayı kaçırmayacak kadar sıkı dönse yeter.

DeepCool AK-400 alıp boştayken 850, yük altında 1200'e ayarlarsan sürekli sessiz ve yeterli bir soğutma ile kullanırsın. Ayrıca fanının sessizliği benzersiz düzeydedir.