şu an bu görsellerdeki gibi montajlı pompa tam tersi olacak şekilde mi montaj yapayım cidden fark ediyor mu başka forumlarda termal macun kötü mx7 kullanmayın diye yorum yaptılar onunla alakalı bi durum olabilir mi?

MX-7 ile alakalı olamaz, macunu abarttıysan belki. Miktarı abartma, X metodu yeterlidir, aralara ufak nokta atarsın sadece. Pump ters montaj fayda ediyor ama 3-5 dereceden öteye geçemez. Yükteki sıcaklık üzerinde de ekstra etkili. Size tavsiye ettiğim diğer birkaç ayar üzerinde de durun, müsait vakitte ters montaj deneyin mümkünse. Kasa yan kapak açık deneyin bir de yükteki değerleri.

MX-7 ile alakalı olamaz, macunu abarttıysan belki. Miktarı abartma, X metodu yeterlidir, aralara ufak nokta atarsın sadece. Pump ters montaj fayda ediyor ama 3-5 dereceden öteye geçemez. Yükteki sıcaklık üzerinde de ekstra etkili. Size tavsiye ettiğim diğer birkaç ayar üzerinde de durun, müsait vakitte ters montaj deneyin mümkünse. Kasa yan kapak açık deneyin bir de yükteki değerleri.

Kapaklar açıkken de tamamen aynı sıcaklık ters montajı denedim fakat yapamadım pompanın kablosu çok aşırı bükülüyor ters montaj yaparsam.

Kapaklar açıkken de tamamen aynı sıcaklık ters montajı denedim fakat yapamadım pompanın kablosu çok aşırı bükülüyor ters montaj yaparsam.

Üste monte ederken mesafe kaynaklı dediğin olabilir, yan ya da ön panele Push-Pull takabilirsin. Gerçek farkı o zaman belli edecektir. Şu anki koşullar altında bu AIO ile başka yapabileceğin bir şey yok. Yaz ayında aşırı absürt bir durum yok zaten, sadece mevcut koşulları iyileştirmen adına Pump ters monte uygun. Üst panele ama mesafe kaynaklı sorun olması doğal.