Merhaba, yaklaşık 10 gün önce bilgisayarı açtığımda ekran geliyor Windows açılıyor fakat örneğin ayarlara tıkladığımda açılmıyor. Google Chrome tıklıyorum açılmıyor fakat arka planı siyah oluyordu. Windows'u kapat dediğimde tepki vermiyordu. Belki bozuk format dosyasında oldu diyerek format atmıştım düzelmemişti. 2 kere eski BIOS yükledim. 2. yüklediğim BIOS'tan sonra düzelmişti. Az önce tekrar açtım tepkisiz kaldı her şey. Yeniden başlattım bilgisayarı şu anda tepki veriyor. Bu sorunun asıl sebebi nedir anlam veremedim. 10 gün önce format atmadan önce BIOS güncellemek istemiştim. CoD oyunu açılmıyor diye güncelleme oldu tepkisi verdi ama BIOS sürümü BIOS ekranında eski tarih gözüküyordu ondan sonra bunlar başıma geldi. Sizce BIOS'tan dolayı mı böyle yapıyor ya da başka nedeni var mıdır?
En güncel biosu yükledikten sonra sistemi sıfırdan tekrar kurun muhtemelen sorun çözülecektir aynı şeyleri yaşadım bende sistemi ilk kurduğumda geçen ay.
En güncel BIOS'u yükledikten sonra sistemi sıfırdan tekrar kurun muhtemelen sorun çözülecektir aynı şeyleri yaşadım bende sistemi ilk kurduğumda geçen ay.
En güncel BIOS beta sürümü şu anda hocam en son kararlı BIOS'u yüklemiştim düzelmemişti bir öncekini yükledim biraz daha iyi şu an. 10 gündür sorun yoktu az önce bir tepki vermedi.