PBO ayarı ile hem termal olarak hem de verimlilik olarak 9700X daha iyi.FPS videolarına bakıyorum da 7800X3D daha iyi duruyor ama neden öyle peki çoklu işlemde özellikle ön bellekte 9700X 40 MB 3D 96MB.
Detaylar
Kim cevapladı?ChapoCups
Çalışkan
PBO ayarı ile hem termal olarak hem de verimlilik olarak 9700X daha iyi.
Anladım teşekkür ederim peki sistem toplamaya kalksam 75 civarlarında böyle bir sistem toplayabilir miyim 9700X ve 9070XT veya 5070'li?
Anladım teşekkür ederim peki sistem toplamaya kalksam 75 civarlarında böyle bir sistem toplayabilir miyim 9700X ve 9070XT veya 5070'li?
ChapoCups
Çalışkan
85k yapıyor bu sistem bu şekilde.
En azından iyi bir anakart, iyi bir RAM, iyi bir SSD alıyorsunuz. Biraz daha kırparak 80 altına indiririz belki ama değmez.
Ne kadar önerirseniz önerin konu sahibi ikinci elden NVIDIA sistem bakmaya devam edecek. Önceki konularında biz de 9070XT sistem topladık.En azından iyi bir anakart, iyi bir RAM, iyi bir SSD alıyorsunuz. Biraz daha kırparak 80 altına indiririz belki ama değmez.
Boşuna uğraşmışım o zaman. Neyse ben önerimi yapayım, konu sahibinin aklında bulunsun.Ne kadar önerirseniz önerin konu sahibi ikinci elden NVIDIA sistem bakmaya devam edecek. Önceki konularında biz de 9070XT sistem topladık.
Eki Görüntüle 225556
ChapoCups
Çalışkan
Boşuna uğraşmışım o zaman. Neyse ben önerimi yapayım, konu sahibinin aklında bulunsun.
Eline sağlık kardeşim verdigin değerli bilgiler için ama dedigim gibi attıgım sistem 74 bin evet parçalar biraz kötü olabilir onu anladım fakat bu sistemde bütçemi aşıyor.