Ryzen 7 9700X 105W modunda tam yükte 96 derece normal mi?

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim şimdilik masrafa girmeye gerek yok o zaman dediğim gibi çok ekstrem durumlar olduğunda o sıcaklıkları görüyorum, geri kalan hiçbir şeyde problemim yok.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim şimdilik masrafa girmeye gerek yok o zaman dediğim gibi çok ekstrem durumlar olduğunda o sıcaklıkları görüyorum, geri kalan hiçbir şeyde problemim yok.

Sana ne kadar doğru gelir bilmem ama sürekli böyle işlemler yapan birisi olsaydım sıvı metal kullanırdım.

Rica ederim, elimden geldiğince. Hocam dediğim gibi donanımsal zarar görmesi çok zor bir ihtimal. Bir gece boyunca stress testine bıraktım tüm PC'yi 5080 ve 7600x oda ısınmış ama tertemiz çalışıyordu makine. Soğutamadığı yerde biraz performanstan kısar ama sizde kısmaz merak etmeyin. Zaten malum sitelerden oyun RAR olarak oyun indirdiğinize göre single player oyun oynuyorsunuzdur ki bu oyunlarda yükün neredeyse tamamını çözünürlüğe göre ekran kartı çekiyor.

Sana ne kadar doğru gelir bilmem ama sürekli böyle işlemler yapan birisi olsaydım sıvı metal kullanırdım.
Masaüstünde hiç gerek yok. Riske değecek bir uygulama değil. Ciddi profesyonellik ister ve çöp etme durumu var cihazı. Sıvı metal aşırı OCli GPU modellerinde, üst düzey laptoplarda ve genel olarak laptoplarda kullanılıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…