Evet, eğer olmasaydı çok sıkıntı yaşardım ben de, çünkü Armoury Crate %1 ve %0.1 değerlerimin içine ediyor, onu özellikle test ettim, RAM ayarlarından maksimum verim almak istiyorsam bu yazılımdan kurtulmam şarttı, iyi de oldu.
@Eagles direkt aynı mantıkta burada slider kaydırıyorsun, orada ise 0.1s-1.0s arasında ayarlanıyor, @Marix hoca dediği gibi diğer kısımla aslında bir işimiz yok, ne kadar sürede ivmeleneceği ile işimiz var, o sebepten ne kadar yavaş ivmelenip, ne kadar hızlı yavaşlar ise, en sessiz fan profili o şekilde elde ediliyor.
Yani örnek vermem gerekirse hızlanma süresi 0.1S'den 1.0s, yavaşlama süresi 0.1s kalırsa, hiç ses bile işitmezsin, anlık 2-3 sn zıplasa bile 40-45 derece sabit kalmış hissiyatı veriyor bu ayarlar ile.
Tabii sende şu anda Armoury Crate, BIOS ayarları üzerine override ediyor, BIOS'tan ayarlasan bile, Armoury Crate son sözü söyler, oradan ne ayarladıysan o geçerli olur şu an için. @Eagles
Benim Armoury Crate kullanma sebebim klavyem bile oradan güncelleniyor. Yoksa bende kullanmam, çok rezil bir uygulama. Ama BIOS ile uğraşmak istemeyenler için bu eğri gayet güzel. Hala memnunum, aktif kullanmaya devam.