Dediğin senaryoda kapatıp deneyebilirsin bence hocam, ciddi derece düşüyor. 10 FPS düşük vermesi 60-100 FPS kilidi ve Ultra ayarlarda çok önem arz etmez. Hikaye oyununda çok farkı olmayacaktır, sıcaklık ciddi düşüyor. Yazın özellikle bir kesim CPB kapatır anlattığım sebeplerden dolayı. Denemek lazım, 100 FPS her türlü alıyorsan bence kapalı kalabilir.
Çok fazla kullanan olmuştur elbet, fan sesinden kafamız az şişmedi AM5 platformunda. Herkesin neredeyse tek şikayeti bu, bir de RAM tarafı işte. RAM tarafını rehberle çözdük, bir bu kaldı.
Özellikle Intel'den AM5 platformuna geçenler çok sıkıntı yaşıyor bu fan sesi konusunda. Çiplet mimari anlık 65-70 derece zıplayınca fanlar zapt edilmiyor. Bu fan yukarı ve aşağı döndürme süresini de neredeyse kimse bilmiyor. @Marix hoca direkt konuya fan döndürme süresinden girmiş zaten. Ne kadar bilgili olduğu oradan belli. Bu tarz kişilere sahip çıkmamız lazım, forum ortamında çok bulunmaz.
Deneyeyim, teşekkür ettim RAM adam.
Bakalım, belki bir gün geri döner. Her forumda olmasını isteyeceğin türden bir adam. Kulaklarını hep pozitif anlamda çınlatırım.
Biraz tekrara düşüyorum ama bence sen yine de fan eğrisi rehberleri yap, kullanan çok olur. Yapay zekâ ile de bazı şeyler yapılabiliyor ama ben yapay zekâ zımbırtısına çok güvenmiyorum.