Fanlar çok bağırmasın diyorsanız birden onun da ayarı var step up ayarı yaparsanız böyle küçük fırlamalarda gereksiz Max hıza hemen çıkmaz.

Thermalright frost Tower.

Ön fan 120 arka fan 140.

Bu da yeni hava soğutuculardan biri örnek olarak koydum C23 testine bakın.

177 watt da Ryzen 7900 işlemci var adamda sadece manuel seçili curve bile yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir noktaya değinmişsin. Bazı yöntemlerle otomatik Defender taraması wupdate taraması/indirmesi bunlar kapatılıyor. Ben de olmuyor mesela isteğim dışı.

Direkt modifiye Windows kurulmalı, ya kendi güvendiği varsa hazır olanlardan ya da kendisi uğraşacak. Defender, Update, Store hepsi silik. Boşta 45-50 işlem, 1 GB RAM takılacak. Çöp Windows ile 35 IOD ben de göremiyordum, bu düzenlemelerden sonra işlemci 35 derece oluyorsa ciddi etkisi var demektir.

300 işlem Windows nerede, 45 nerede. Defender baş belası zaten, Antivirus kursanız daha iyi. Defender özellikle EAC oyunları ile de Kernel düzeyinde çakışma yapıp oyunlarda Drop yapıyor. Uzun süredir devam eden bir şey bu.

Güzel bir noktaya değinmişsin. Bazı yöntemlerle otomatik Defender taraması wupdate taraması/indirmesi bunlar kapatılıyor. Ben de olmuyor mesela isteğim dışı.

Arkadaşın aslında durumu normal, bence o sıvı taktığı için yarı yarıya fark edeceğini falan düşündü. İşlemciyi Max'de kullanırsa o sıcaklıklara çıkar normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt modifiye Windows kurulmalı, ya kendi güvendiği varsa hazır olanlardan ya da kendisi uğraşacak. Defender, Update, Store hepsi silik. Boşta 45-50 işlem, 1 GB RAM takılacak. Çöp Windows ile 35 IOD ben de göremiyordum, bu düzenlemelerden sonra işlemci 35 derece oluyorsa ciddi etkisi var demektir.

Şu ana kadar kullandıklarınızdan önerdiğiniz veya en beğendiniz modlu ISO nedir? Ben birçoğunu denedim ama kendim modladığımda daha iyi hissediyorum :hehehe:

Bu arada 40-45 1GB RAM Windows 11 bunları yapmakta kolay değil elinize sağlık, uğraştırır.

Arkadaşın aslında durumu normal, bence o sıvı taktığı için yarı yarıya fark edeceğini falan düşündü. İşlemciyi Max'de kullanırsa o sıcaklıklara çıkar normal.

Sıvı almadan önce Cem Bey nasihatleri dinlemek lazım. Sıvı daha iyi değil zaten. Render'da hele son tercih, Arma PC gibilere zaten sıvı yaramaz. Bize Gaming'de işe yaradığı için kullanıyoruz, yoksa bize de yaramaz. Daha daha iyi olan bir kısmı yok yani.

@fortunee Senin AiO'yu bu şekilde monte etmişler. Bakalım, @Dagster3532'de herhangi bir fark oluşacak mı yeni stil sonrası? :)

Eki Görüntüle 241634

Hem aparatlarla boruları sıkıyor, hem de boruları sıkıştırıyor. Tamamen yanlış montaj. Görüntü olarak da zaten hoş değil. Ne diyelim direkt al tak çalıştır kafası montajı bu.

@Ayhan Dönmez, @fortunee kasayı topladım. Açar açmaz fokur fokur bir su sesi geldi. Radyatör kaynamıyordur umarım. Ayhan hocanın ayarlarını yapıyorum şu an. Tekrar yazacağım birazdan.

Başta kısa bir süre o sesi duyman sorun değil.