Ryzen 7 9800X3D Cinebench skoru ve sıcaklıklar normal mi?

RipBattlefield

Çalışkan
Dostlar resimdeki BIOS ayarlarıyla Cinebench R23 testi yaptım. Sonuçlar normal mi?

Bir de Curve Optimizer -25'te bir sorun yokken, -26, -27 yaptığımda Cinebench R23 testi bitime 5 dakika kala bilgisayar donuyor veya -28 ve sonrasını yaptığımda Cinebench testi başlar başlamaz bilgisayar hemen donuyor. Bu normal midir? Silikon bu değerlere göre yetersiz mi kalıyor? Aynı zamanda işlemci boşta iken 47 derece, Battlefield 6 oyununda ise 64 ila 68 derece arasında geziyor. OCCT veya Prime95 testlerinde herhangi bir donma olmadı, 10 dakika test boyunca. Bu test süresi az derseniz daha fazla da yapabilirim.

Thermalright Frozen Warframe 420 soğutucuyu kullanıyorum, termal macun ise Noctua NT-H2 AM5 Edition. RAM'lerin önemi var mı bilmiyorum ama yazayım: Lexar Thor 2x16 GB 6000 MHz CL36.

Son düzenleyen: Moderatör:
VT3 testini yapın mevcut ayarlarla 7200 saniye. O zaman stabil mi değil mi az çok anlaşılır. -25 stabil olmayabilir anlattığınız senaryoda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…