Shwayzee

Uzman
Selamlar, 9800X3D işlemciye sahibim. Boşta 55 derece civarında, Cinebench multicore testi sırasında ise 95 dereceyi geçmedi. Denemek için CS2'ye girip etrafa sis bombası attıktan sonra sıcaklık 65-70 derece arasında seyrediyor. Soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 modelini kullanıyorum. Sizce bu değerler normal mi?

Phantom spirit ile 90 derece görüyorum ben de 150 160W çekiyor normal bence oyunlarda 60 65 arası takılıyor.

Selamlar, 9800X3D işlemciye sahibim. Boşta 55 derece civarında, Cinebench multicore testi sırasında ise 95 dereceyi geçmedi. Denemek için CS2'ye girip etrafa sis bombası attıktan sonra sıcaklık 65-70 derece arasında seyrediyor. Soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 modelini kullanıyorum. Sizce bu değerler normal mi?
Değerler normal hocam o soğutucu ile. Bence soğutucuyu değiştirmenize de gerek yok. Sonuç olarak işlemci devamlı olarak %100 çalışmıyor.

Normal olması içime su serpti açıkcası. Önerebileceğiniz soğutucu var mı peki?

Selam, 9800X3D işlemciye sahibim. Boşta 55 derece civarında, Cinebench multicore testi sırasında ise 95 dereceyi geçmedi. Denemek için CS2'ye girip etrafa sis bombası attıktan sonra sıcaklık 65-70 derece arasında seyrediyor. Soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 modelini kullanıyorum. Sizce bu değerler normal mi?

Soğutucunuz o işlemci için zayıf 360mm sivi soğutma falan 2 fanli kule tipi soğutucu öneririm 6 bakırlı.