Selamlar, 9800X3D işlemciye sahibim. Boşta 55 derece civarında, Cinebench multicore testi sırasında ise 95 dereceyi geçmedi. Denemek için CS2'ye girip etrafa sis bombası attıktan sonra sıcaklık 65-70 derece arasında seyrediyor. Soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 modelini kullanıyorum. Sizce bu değerler normal mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Normal olması içime su serpti açıkcası. Önerebileceğiniz soğutucu var mı peki?
Değerler normal hocam o soğutucu ile. Bence soğutucuyu değiştirmenize de gerek yok. Sonuç olarak işlemci devamlı olarak %100 çalışmıyor.Selamlar, 9800X3D işlemciye sahibim. Boşta 55 derece civarında, Cinebench multicore testi sırasında ise 95 dereceyi geçmedi. Denemek için CS2'ye girip etrafa sis bombası attıktan sonra sıcaklık 65-70 derece arasında seyrediyor. Soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 modelini kullanıyorum. Sizce bu değerler normal mi?
Picky
Uzman
Normal olması içime su serpti açıkcası. Önerebileceğiniz soğutucu var mı peki?
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Normal olması içime su serpti açıkçası. Önerebileceğiniz soğutucu var mı peki?
Evet hatta tek kule tipi için iyi bile, Cooler Master'ın bu soğutucuları başarılı zaten.
Sürekli test yapmayacaksınız, oyunlarda da normal sıcaklık, masrafa gerek yok.
Selam, 9800X3D işlemciye sahibim. Boşta 55 derece civarında, Cinebench multicore testi sırasında ise 95 dereceyi geçmedi. Denemek için CS2'ye girip etrafa sis bombası attıktan sonra sıcaklık 65-70 derece arasında seyrediyor. Soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 modelini kullanıyorum. Sizce bu değerler normal mi?
Soğutucunuz o işlemci için zayıf 360mm sivi soğutma falan 2 fanli kule tipi soğutucu öneririm 6 bakırlı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet