Detaylar
Kim cevapladı?Oyunda 1080p oynadığım için açık dünya oyunu Odyssey bilirsiniz 117W falan çektiği anlar 90-92lerd dolaşıyor. Bu beni çok rahatszı ediyor.
Yani Thermalright çift kule bir soğutucu ile aza indirgenebilir, stok olsa frost commander öneririm ama yok, EVO modelinin fiyatı şu an iyi değil düz SE versiyonunun bayağı faydası olur.
DracheN
Başarılı
120 EVO ile C23'te sıcaklıklar nasıl olur hocam tahmini?Yani Thermalright çift kule bir soğutucu ile aza indirgenebilir, stok olsa frost commander öneririm ama yok, EVO modelinin fiyatı şu an iyi değil düz SE versiyonunun bayağı faydası olur.
- Makaleler
- 50
Devasa boyutlarda olup da en kötü performansa sahip soğutucu bu. O kadar kötü ki alınmayacak kadar. Hem inanılmaz sesli fanları var hem de işlemciye temas eden yüzeyi yeterince düz olmadığı için IHS'e iyi soğutma yayılımı sergilenmiyor.
120 EVO ile C23'te sıcaklıklar nasıl olur hocam tahmini?
Tam olarak kestirmek zor 90 altı olacağı kesin, işlemciye -20 vermişsiniz bu performansı düşürmüş o yüzden 91 derecede kalıyor olabilir.
Multi core skor ne alıyorsunuz?
DracheN
Başarılı
Hocam 23000 almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Curve optimizer olmazsa loadingte falan full 93 94 derecedeydi.Tam olarak kestirmek zor 90 altı olacağı kesin, işlemciye -20 vermişsiniz bu performansı düşürmüş o yüzden 91 derecede kalıyor olabilir.
Multi core skor ne alıyorsunuz?
PBO + vermediniz yüksek ihtimal, bir de başta konuştuğumuz tam yük R23 değil, Prime95 gibi bir yük.
EVO'ya 2900 TL vermeyin bence, bu ikisinden birini alın geçin.
www.gaming.gen.tr
Ben Phantom'u öneririm.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Ben Phantom'u öneririm.
DracheN
Başarılı
Hocam evet PBO+ vermedim. Verirsem 95i de geçiyordu. Bütçe sorunu yok, en iyisini alıp geçmek istiyorum hocam. Bunu da değerlendirir misiniz? https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...l-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-53202PBO + vermediniz yüksek ihtimal, bir de başta konuştuğumuz tam yük R23 değil, Prime95 gibi bir yük.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ben Phantom'u öneririm.
Hocam evet PBO+ vermedim. Verirsem 95i de geçiyordu. Bütçe sorunu yok, en iyisini alıp geçmek istiyorum hocam. Bunu da değerlendirir misiniz? https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...l-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-53202
Parasının soğutucusu değil EVO bunu ezer geçer.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-