Ryzen 7 9800X3D için termal macun önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayhan hocam zaten o kadar çok uğraşıyor ki benim gibi değerlerin girileceği yeri bile bulamayan biri için. Hakkı ödenmez zaten onun.
Biz de zamanında bilmiyorduk, öğrendik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de zamanında bilmiyorduk, öğrendik.

Bunlar yüksek ihtimal geçer testen. 20 dk böyle gir sonra sıkarız. @Ayhan Dönmez hocanın işine karışmak istemiyorum. Önce onu bir dinle bakalım ne diyecek. Kendisi daha bilgili, bu konuda saygım sonsuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.65 de açmadı hocam. Zorluyor muyuz acaba çok? Ben gerçekten çok üst şeyler istemiyorum. Takılmadan oyun oynayayım yeter :') 1.50 VDD CL26 çektim boot etti şu an

IMC açamıyor senin CL24, kit ile alakası yok. @Picky Çok üst düzey değil, CL24 normal artık.

IMC tırt yani, böyle 15-20 dakika test et, patlamazsa oyunlarda dene. Bir nebze düzelmesi lazım mevcut durumun.

Belki 1.55 VDDQ falan istiyordur, uğraştırır. Mecburen salacaksın. IMC ile alakalı şu anda sorun. CL26 limit sende.

Gdm, tRFC, ve Nitro bu 3 ayarda direk ımc etki edecek tek tek değişmek daha mı etkili olur?

Gear açık, 2-3-1 Nitro bakın önce. Oyunlarda tek farkı %1 düşer biraz, o kadar. Gear kapalı ve 1-2-1/1-2-0 zorlamak anlamsız drop sorunlarında. Önce drop giderilmesi lazım.

Gear açık, 2-3-1 Nitro bakın önce. Oyunlarda tek farkı %1 düşer biraz, o kadar. Gear kapalı ve 1-2-1/1-2-0 zorlamak anlamsız drop sorunlarında. Önce drop giderilmesi lazım.

Ben Nitro 2-3-1 görünce o kiti kırasım geliyor.

tRFC 133.33 ns yeterli, tREFI 50K yeterli Gaming için. Drop sorunu çözerse bu ayarlar, sonra üstüne ekleyin. @ggbye Daha IMC CL24 açamıyor. 1.65 VDD'ye havada karada Boot eder CL24 bu kitte.

Nitro kısmı IMC ile alakalı. VDD-VDDQ kit ile alakalı, VDD IO=CPU Memory I/O Voltage. VDDP=VDD PHY Voltage. SoC zaten ana voltaj.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…