Bunlar yüksek ihtimal geçer testen. 20 dk böyle gir sonra sıkarız. @Ayhan Dönmez hocanın işine karışmak istemiyorum. Önce onu bir dinle bakalım ne diyecek. Kendisi daha bilgili, bu konuda saygım sonsuz.
1.65 de açmadı hocam. Zorluyor muyuz acaba çok? Ben gerçekten çok üst şeyler istemiyorum. Takılmadan oyun oynayayım yeter :') 1.50 VDD CL26 çektim boot etti şu an
Bunlar yüksek ihtimal geçer testen. 20dk böyle gir sonra sıkarız. @Ayhan Dönmez hocanın işine karışmak istemiyorum. Önce onu bir dinle bakalım ne diyecek.
Gear açık, 2-3-1 Nitro bakın önce. Oyunlarda tek farkı %1 düşer biraz, o kadar. Gear kapalı ve 1-2-1/1-2-0 zorlamak anlamsız drop sorunlarında. Önce drop giderilmesi lazım.
Gear açık, 2-3-1 Nitro bakın önce. Oyunlarda tek farkı %1 düşer biraz, o kadar. Gear kapalı ve 1-2-1/1-2-0 zorlamak anlamsız drop sorunlarında. Önce drop giderilmesi lazım.
tRFC 133.33 ns yeterli, tREFI 50K yeterli Gaming için. Drop sorunu çözerse bu ayarlar, sonra üstüne ekleyin. @ggbye Daha IMC CL24 açamıyor. 1.65 VDD'ye havada karada Boot eder CL24 bu kitte.
Nitro kısmı IMC ile alakalı. VDD-VDDQ kit ile alakalı, VDD IO=CPU Memory I/O Voltage. VDDP=VDD PHY Voltage. SoC zaten ana voltaj.