Biz de zamanında bilmiyorduk, öğrendik.Ayhan hocam zaten o kadar çok uğraşıyor ki benim gibi değerlerin girileceği yeri bile bulamayan biri için. Hakkı ödenmez zaten onun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de zamanında bilmiyorduk, öğrendik.Ayhan hocam zaten o kadar çok uğraşıyor ki benim gibi değerlerin girileceği yeri bile bulamayan biri için. Hakkı ödenmez zaten onun.
1.65 de açmadı hocam. Zorluyor muyuz acaba çok? Ben gerçekten çok üst şeyler istemiyorum. Takılmadan oyun oynayayım yeter :') 1.50 VDD CL26 çektim boot etti şu an
Tamamdır hocam, fark ettim zaten. Kenardan izliyorsunuz şimdilik.Bunlar yüksek ihtimal geçer testen. 20dk böyle gir sonra sıkarız. @Ayhan Dönmez hocanın işine karışmak istemiyorum. Önce onu bir dinle bakalım ne diyecek.
Imc açamıyor senin CL24, kit ile alakası yok. @Picky çok üst düzey değil, CL24 normal artık.
Gdm, tRFC, ve Nitro bu 3 ayarda direk ımc etki edecek tek tek değişmek daha mı etkili olur?
Gdm, tRFC, ve Nitro bu 3 ayarda direk ımc etki edecek tek tek değişmek daha mı etkili olur?
Gear açık, 2-3-1 Nitro bakın önce. Oyunlarda tek farkı %1 düşer biraz, o kadar. Gear kapalı ve 1-2-1/1-2-0 zorlamak anlamsız drop sorunlarında. Önce drop giderilmesi lazım.