Konu değersiz demedim ama nasıl yapıldığı bilgisi değersiz şu an. Kullandığın soğutucuları bile söylememişsin. Bilimde ne bulduğundan çok nasıl bulduğun önemlidir. Hatta şu an senin söylediklerine inanmam için hiçbir sebep göremiyorum çünkü methodun yok.
'Bilimde ne bulduğundan çok nasıl bulduğun önemlidir' tespitine sonuna kadar katılıyor ve bu yapıcı yaklaşım için teşekkür ediyorum. Çok haklısınız; metodoloji ve süreç detayları olmadan bir verinin eksik kalması son derece doğal. Bilimsel şüpheciliğin gerektirdiği bu doğru bakış açısını son derece kıymetli buluyorum.

Burada yöntem paylaşmamış olmam aslında kişisel bir tercihten kaynaklanıyor. Ne yazık ki dijital platformlarda, eksik görülen noktaları nezaket çerçevesinde tartışmak yerine bazen kırıcı ve nezaket sınırlarını aşan üsluplarla karşılaşabiliyoruz. Bu tür durumlar paylaşımdaki yapıcı ortamı zedelediği için, ben de bir süredir işin çok derin teknik detaylarına girmemeyi, motivasyonumu korumak adına daha yüzeysel bilgi paylaşmayı tercih ediyorum.

Yapıcı eleştirileriyle konuya katkı sağlayan ve nezaketini koruyan herkese saygım sonsuz.