Cwerd

Çalışkan
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme sıvı soğutucum mevcut. Boşta 45 °C, fakat Dead Space Remake oynarken 89 °C'yi görüyor. Nerede yanlış yapıyorum, yardımcı olur musunuz? Soğutucuyu 10 gün önce aldığım için hâlâ iade etme imkanım var. Pompa vb. bir sorun olsa boşta bu kadar serin çalışmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme sıvı soğutucum mevcut. Boşta 45 °C, fakat Dead Space Remake oynarken 89 °C'yi görüyor. Nerede yanlış yapıyorum, yardımcı olur musunuz? Soğutucuyu 10 gün önce aldığım için hâlâ iade etme imkanım var. Pompa vb. bir sorun olsa boşta bu kadar serin çalışmaz diye düşünüyorum.
Kasanın hava akışı iyimi? Odan klimalımı yoksa sıcakmı oluyor oda önemli vantilatör falan kullanıyorsan oda sıcak oluyorsa ısınır.

Kasanın hava akışı iyi mi? Odan klimalımı yoksa sıcak mı oluyor oda önemli vantilatör falan kullanıyorsan oda sıcak oluyorsa ısınır.

Kasanın hava akışı iyi hocam ekran kartı boşta 30 yük altında 60 görmüyor aynı oyun da denedim ekran kartını da aynı şekilde Adana'da yaşıyorum klima yok odada.

Anlık peak değerleri ise normal bende de öyle ancak sürekli o derecelerde çalışıyorsa yanlış montaj yapmış olabilirsiniz.

Montaj kontrol edildi hocam tekrar çıkarıp takıldı termal macun çok sürülmüş idi onu düzeltilip tekrar taktık.

Aynı devam ediyor boşta iken 50 derece idi 45'e düştü şu an ayrıca ilk açıldığında sistem 60 derece oluyor işlemci macun kaliteli ve partikül özelliğine sahip.

İnanın o işlemciye en kaliteli macunu ve soğutucuyu da alsanız fayda etmiyor. İşlem anında 9800X3D için 90 derecelere çıkması gayet doğal ancak oyunda benimki 60 derecelerde neredeyse aynı kalitede sıvı soğutmaya sahibiz. Bağlantısında yanlış yapma şansınız var mı?

İnanın o işlemciye en kaliteli macunu ve soğutucuyu da alsanız fayda etmiyor. İşlem anında 9800X3D için 90 derecelere çıkması gayet doğal ancak oyunda benimki 60 derecelerde neredeyse aynı kalitede sıvı soğutmaya sahibiz. Bağlantısında yanlış yapma şansınız var mı?

Pompayı AiO pump baglantisina taktım CPU fan kısmına da diğer bağlantıyı yaptım akşamüstü sokup bakacagim macunu yine fazla sürmüş olabilir miyim acaba?

Hocam ilk açılışta 60 derece olması normal mi? Sizin sıvı soğutmaniz nedir acaba sıvı soğutmayı değiştirme düşüncesine sahibim açıkçası. 20sine kadar cayma hakkım mevcut.

Pompayı AiO pump baglantisina taktım CPU fan kısmına da diğer bağlantıyı yaptım akşamüstü sokup bakacagim macunu yine fazla sürmüş olabilir miyim acaba?

Evet kılavuzu inceledim şimdi doğru bağlantı yapmışsınız. Macunu fazla sürmüş olabilirsiniz. A4 kağıdı inceliğinde sürmelisiniz.

Hocam ilk açılışta 60 derece olması normal mi? Sizin sıvı soğutmaniz nedir acaba sıvı soğutmayı değiştirme düşüncesine sahibim açıkçası. 20sine kadar cayma hakkım mevcut.

Bende Phanteks glacier One 360 M.25G2 mevcut. Ancak ben yurt dışından aldım.

Açılışta 60 derece derken masaüstüne geldiği gibi gördüğünüz ise olabilir. Windows işlemi yapıyor ısınması doğal. Boştaki sıcaklığı en güzel BIOS üzerinde görürsünüz.

Evet kılavuzu inceledim şimdi doğru bağlantı yapmışsınız. Macunu fazla sürmüş olabilirsiniz. A4 kağıdı inceliğinde sürmelisiniz.

Bende Phanteks glacier One 360 M.25G2 mevcut. Ancak ben yurt dışından aldım.

Açılışta 60 derece derken masaüstüne geldiği gibi gördüğünüz ise olabilir. Windows işlemi yapıyor ısınması doğal. Boştaki sıcaklığı en güzel BIOS üzerinde görürsünüz.

BIOS üzerinde 40 derece.

Ben 30 derece olmasını istiyorum beklentim doğal mi?

BIOS üzerinde 40 derece.

Ben 30 derece olmasını istiyorum beklentim doğal mi?

Oyun da 90 derece olması beni korkutuyor güç tüketimi 140W oluyor Dead Space'te.