Evet hocam Auto'da, tamamdır deneyeyim. Bu aralar Adana çok sıcak bugün 40 derece klima olmasına rağmen boştaki sıcaklıklarım arttı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam Auto'da, tamamdır deneyeyim. Bu aralar Adana çok sıcak bugün 40 derece klima olmasına rağmen boştaki sıcaklıklarım arttı.
Yarım saate ileteceğim hocam. Hatadan kastınız boot etmemesi mi 1.55'de?Sorun olmaz, bu son attığımı Boot edip yeni ZT'den ilet bakalım. 1.55 hata verirse 1.6 dene.
Yarım saate ileteceğim hocam. Hatadan kastınız boot etmemesi mi 1.55'de?
0.12.3, @shiiw iletirse iyi olur. Güncelini kullanacaksan kendi sitesinden indir, Ryzen3D profili yap. 1usmus da olabilir, diğerlerine elleşme. RTP ile bakarsın üzerine.
![]()
Memory Testing with TestMem5 TM5 with custom configs
Hello everybody I am just making a very light tutorial with a collection of custom config files and a DOWNLOAD LINK for TM5 v0.12 anta777 absolut config Official Intel DDR4 24/7 Memory Stability Thread None of the work is mine but it seems like a pretty good and fast testing app Update...www.overclock.net
Veii adli kullanicinin linkinden indirilecek. Ilk aciliste AWE hatasi verdikten sonra bir kere PC reset atip oyle teste baslamalisin.
8x'de miymiş bende hocam? Zen üzerinde görünüyor mu bilmiyorum ama 1x ayarlamıştım diye hatırlıyorum. Hepsini kontrol edeceğim birazdan.Testte hata. TM5 0.12.3.
Benim durumumda hata bulma hızı açısından 1usmus mu daha iyi Ryzen 3D mi? Stabilite ön koşul benim için.
0.12.3, @shiiw iletirse iyi olur. Güncelini kullanacaksan kendi sitesinden indir, Ryzen3D profili yap. 1usmus da olabilir, diğerlerine elleşme. RTP ile bakarsın üzerine.![]()
Hello everybody I am just making a very light tutorial with a collection of custom config files and a DOWNLOAD LINK for TM5 v0.12 anta777 absolut config Official Intel DDR4 24/7 Memory Stability Thread None of the work is mine but it seems like a pretty good and fast testing app Update...www.overclock.net
Veii adli kullanicinin linkinden indirilecek. Ilk aciliste AWE hatasi verdikten sonra bir kere PC reset atip oyle teste baslamalisin.
Bu tayfa Burst 1X kullanıyor zaten, 8X yakışmaz, amatör işi. @cozgen
Hocam nitro kısmı training mode auto, 1/2/0 ayarlı gerisi hepsi autoda burayı nasıl yapalım?Testte hata. TM5 0.12.3.
Benim durumumda hata bulma hızı açısından 1usmus mu daha iyi Ryzen 3D mi? Stabilite ön koşul benim için.
0.12.3, @shiiw iletirse iyi olur. Güncelini kullanacaksan kendi sitesinden indir, Ryzen3D profili yap. 1usmus da olabilir, diğerlerine elleşme. RTP ile bakarsın üzerine.![]()
Bu tayfa Burst 1X kullanıyor zaten, 8X yakışmaz, amatör işi. @cozgen
Hocam nitro kısmı training mode auto, 1/2/0 ayarlı gerisi hepsi autoda burayı nasıl yapalım?