MSI de Hector bilgisayar gibi olacaksın, GODLIKE serisini alıp konuyu kapatmış. O Vulcan anakartı merak ettim, fiyatı da tachyon ile aynı hocam @Ayhan Dönmez.

@MAH0A Gaming için 6400-2133 ile 6200-2200 ciddi fark hissetmezsin, 6400-2133 gecikme daha iyi verebilir. Bant genişliği de önemli bir yerden sonra.

Üyecikler tarafından saldırı altındayım, bak bugün bir saldırıya daha uğradım. Can güvenliğim tehlikede, @Halo dayıdan koruma talep ediyorum. :cool:

Marka seviciliği almış başını gitmiş, burada uğraşan yine bizleriz. Körü körüne savunuyor insanlar, cehalet hat safhada. @MAH0A
Emrin olur yiğenim benim cahil çok

@MAH0A Colorful'da bile VMisc var.

1785534924412.webp

1785534966120.webp

Valorant'ta Mixed daha iyi gozuktu sanki gozume.

Değişiyor oyundan oyuna. Mixed A-Die için 0.05 ns ekliyor, M-Die için normal mod ile eşit veriyor. Sebebi M-Die kadar tRFC2 ve tRFCsb düşemiyor A-Die. Bir de tRFCsb vs. sınırdaysa performans kısabilir belki.

Mixed IMC'yi daha zorluyor, Output daha yüksek. Birkaç sebep var o yüzden, sınırda profiller için bu söylem. @shiiw

Örnek vermem gerekirse 6600 CL26 normal mod iken 1.32, Mixed iken minimum 1.34-1.35 VSOC istiyor. @shiiw

Değişiyor oyundan oyuna. Mixed A-Die için 0.05 ns ekliyor, M-Die için normal mod ile eşit veriyor. Sebebi M-Die kadar tRFC2 ve tRFCsb düşemiyor A-Die. Bir de tRFCsb vs. sınırdaysa performans kısabilir belki.

Mixed IMC'yi daha zorluyor, Output daha yüksek. Birkaç sebep var o yüzden, sınırda profiller için bu söylem. @shiiw

Örnek vermem gerekirse 6600 CL26 normal mod iken 1.32, Mixed iken minimum 1.34-1.35 VSOC istiyor. @shiiw
Anladim, o zaman bu profilleri bence Mixed tutalim. Eger 6600 gibi seyler denemeye yeltenirsem Normal alalim.

Anladim, o zaman bu profilleri bence Mixed tutalim. Eger 6600 gibi seyler denemeye yeltenirsem Normal alalim.

Zaten aradaki farklı gözle göremezsin, 10-20 FPS %0.1 için hiçbir şey yani. Anlık değişken o. Mixed iken training Boot to boot variance yüksek gibi sende, tutturman lazım onu. Çok sınırda profil çünkü. 1.3 VSOC, 1.2 VDDP oynadın mı hata alıyorsun.