Ryzen 7 9800X3D & RTX 5070 Ti sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan h6ms1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 940
  • Etiketler Etiketler
    sistem
Bütçe
100.000 TL

h6ms1

Çalışkan
Herkese merhaba,
Oyun deneyimimi bir üst seviyeye çıkarmak adına 2K akıcı bir şekilde oyun oynayabileceğim bir sistem araştırıyorum.
Ekran kartı olarak RTX 5070 Ti, işlemci olarak ise Ryzen7 9800X3D düşünüyorum. Bu iki parçanın üstüne inşa edeceğim diğer parçalar hakkında ise sizlerin görüşünü merak ediyorum. Bütçem ise 90-110k arasında.
Sistemi hazır bir sistemin parçalarını değiştirerek yapabileceğim gibi Amazon üzerinden de ayrı şekilde de toplayabilirim. Yıllar sonra kendimi ödüllendireceğim bir sistem olacağı için fiyat benim için ikinci planda.
İtopya'da hazır sistem üzerine yaptığım bazı değişikliklerin olduğu örnek bir sistemi aşağıda paylaşıyorum. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Not: (Yaklaşık yarım saat önce 1K farkla 2x32 GB Kingston RAM'ler vardı ancak stoku bitti) :')

Son düzenleyen: Moderatör:
Cuma 22.00'da satışa açılan incehesap gaming ürünler kısmında bizim gibi bir sistem alabilirsiniz, büyük meblağ da daha büyük indirimler oluyor görüldüğü gibi. Tabi siz isteğinize göre 9800X3D ve RTX5080 gibi değişiklikler de yapabilirsiniz. Ekran görüntüsünden farklı olarak biz satın alacağımız zaman Vento kasa tükenmişti Cooler Master TD500 modelini almıştık 1K fark ile.

Dosya Ekleri

• Screenshot_19.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 93
Hazır alınmaz.

Şuan pek müsait değilim.
Benden önce diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler. @20424 müsaitsen bakabilir misin?

Ben de boşlukta size bir sistem önerebilirim.

Şunu belirteyim, tek tek toplamanız daha iyi olur.

Şu an pek müsait değilim.
Benden önce diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler. @20424 müsaitsen bakabilir misin?

Ben de boşlukta size bir sistem önerebilirim.

Şunu belirteyim, tek tek toplamanız daha iyi olur.

Bildirim gelmemiş, tesadüf gördüm.

Bütçe dahilinde 9800X3D+5080 F/P sistem de ben önereyim.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
Ekran kartı 5080.
SSD.
Kasa.
PSU.
Soğutucu.

109.000 TL.

5080'i indirimli olarak 53-55.000TL arası düşünebiliriz bence.
Bu doğrultuda PSU ve soğutucu yükseltilebilir.
PSU: https://share.google/Q8cs4c8j7caPB1AG8
Soğutucu: https://share.google/EKCrtrimQKGvRTST4

SSD'de 2 TB yapılabilir gibi.

Diğer parçalar gayet iyi elinize sağlık. @20424

Nitro plus 33K’ya düşmüştü vatanda, dün gece indirimlerinde. Nitro plus’un kablosu da yarı gizli monte sayılır, seçtiğin anakartın aynısının BTF modeli de var. Soğutma blokları açısından daha iyi ayrıca. Çok şık durur o kasada muhtemelen.

Sistem toplamaya zamanım yoktu. Çevremdekileri farklı sistem topluyorum. Burada ki arkadaşlara farklı sistem topluyorum. Bir öneri olsun diye WhatsApp üzerinden direk kopyala yapıştır yaptım. O yüzden biraz kafa karıştırıcı oldu . Zamanım olsa bende @20424 hocamın attığı sisteme benzer bir sistem atardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…