Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13.500 TL
TUF daha iyi sanki MATX'de olsa. 8600 TL'ye düşmüş bir de.
@20424 TUF modeli anlık 8.660TL'ye düşmüş, sizce yapıştırayım mı yoksa attığınıza yeterli olur mu?
TUF olan içinize sindiyse alın geçin.
Son düzenleme:
Hocam red devil 9070 xt aldım gaming gecesinden. Ve maalesef şimdi de Frost Black Commander stok kalmamış. Başka ne önerirsiniz 9800x3d ya da 9700x için hava soğutucu olarak. Anakartı da kaçırdım, 8600 tl çok iyiydi ama şimdi biraz daha kovalayacağım. 9.000 TL'ye kadar iyi bir şey yakalamayı umuyorum ama MSI pek düşünmüyorum, geç açılıyor vs deniyor.
Sağolun hocam. Önerir misiniz tekrar wifi model olan, 9-9.500 bandında varsa bildiğiniz ? Taksit olursa çok iyi olur.Hayırlı olsun.
Frost Commander'ın muadilleri Phantom spirit EVO ve peerless assasin 140, bunlarda biri olabilir.
Markadan ziyade modele göre almak lazım anakartı.
Bunun fiyatı düşmüş sanırım ama taksite vade farkı var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bu anakart bence fazlasıyla yeterli, B850 Gaming X ile arasında faz farkı var gerisi aynı, faz sayısı da bunda yeterli 7950X testinde işlemciyi besleyebiliyor, MOSFET'ler serin çalışıyor, zaten en çok güç çeken işlemcilerinden biri.
Sizi yoruyorum hocam ama 7800x3d ile 9800x3d arasında 7K fark vermeye değer mi sizce ? Eğer 7800x3d al geç derseniz attığımız soğutucular yeterli olur değil mi ?Yani bu anakart bence fazlasıyla yeterli, B850 Gaming X ile arasında faz farkı var gerisi aynı, faz sayısı da bunda yeterli 7950X testinde işlemciyi besleyebiliyor, MOSFET'ler serin çalışıyor, zaten en çok güç çeken işlemcilerinden biri.
Bir de dediğim gibi Anakart taksit düşünüyorum, amazondan var mıdır öneriniz.
Sizi yoruyorum hocam ama 7800x3d ile 9800x3d arasında 7K fark vermeye değer mi sizce ? Eğer 7800x3d al geç derseniz attığımız soğutucular yeterli olur değil mi ?
Sizi yoruyorum hocam ama 7800x3d ile 9800x3d arasında 7K fark vermeye değer mi sizce ? Eğer 7800x3d al geç derseniz attığımız soğutucular yeterli olur değil mi ?
Son düzenleyen: Moderatör: