rgnrx7

Uzman
9800X3D almayı düşünüyorum fakat internetteki oyun testleri her videoda sıcaklık değerleri ayrı ayrı. Elinde 9800X3D olup, PBO ve Curve Optimizer ayarı yapmamış olup, orijinal olarak kullananlardan hem boşta hem yükte değerleri atabilir mi? Bir de zahmet olmazsa da eğer oynuyorsa PUBG, Steam, CS2, Valorant, Forza 5 gibi oyunlarda test yapıp atabilir mi? Kullanmış olduğu soğutucuyu yazıp testleri buraya eklemesini istiyorum.
Ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
9800X3D almayı düşünüyorum fakat internetteki oyun testleri her videoda sıcaklık değerleri ayrı ayrı. Elinde 9800X3D olup, PBO ve Curve Optimizer ayarı yapmamış olup, orijinal olarak kullananlardan hem boşta hem yükte değerleri atabilir mi? Bir de zahmet olmazsa da eğer oynuyorsa PUBG, Steam, CS2, Valorant, Forza 5 gibi oyunlarda test yapıp atabilir mi? Kullanmış olduğu soğutucuyu yazıp testleri buraya eklemesini istiyorum.
Ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Sıcaklık değerlerini tam olarak belirlemek için bir kullanıcının bir dizi test yapması gerekecektir. Bu nedenle, bu bilgilere ulaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Kullanıcıdan Bilgi İstemek: 9800X3D kullanan kullanıcılardan, boşta ve yükte sıcaklık değerlerini paylaşmalarını istemelisin.
  • Oyun Bilgisi: Kullanıcılara hangi oyunları oynadıklarını belirtebilirsin (PUBG, Steam, CS2, Valorant, Forza 5 gibi).
  • Soğutucu Detayı: Kullandıkları soğutucunun modelini paylaşmalarını istemek.
  • Sıcaklık Ölçümü: Kullanıcıların sıcaklık değerlerini, boşta kullanırken (idle) ve yoğun yük altında (stress test) ölçerek paylaşmalarını iste. Bu değerler CPU-z, HWiNFO veya MSI Afterburner gibi yazılımlar ile tespit edilebilir.

Bu şekilde gerçek kullanıcı deneyimlerini toplayarak daha iyi bir fikir sahibi olabilirsin.