Hocam, son durum böyle.

Dosya Ekleri

• 20260730_132103.webp
    20260730_132103.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 27
Hocam, sıvı soğutucunun bakır yüzeyinde çizik olması sıkıntı yaratır mı?

Böyle gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 20260730_145140.webp
    20260730_145140.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 17
Delmediğin sürece sorun yok, benim kullandığım modelde çiziği bırak, boyası falan attı, bazı yerler de de milimetrik çöküntü var, kaya gibi çalışıyor.
Siz ve Ayhan hocamın bilgisayar tecrübesi baya fazla galiba, ne sorun yaşadıysam hepsine bir cevabınız var. İkinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Siz ve ayhan hocamın bilgisayar tecrübesi bayağı fazla galiba, ne sorun yaşadıysam hepsine bir cevabınız var. İkinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Ayhan hoca Türkiye geneli birçok kullanıcıyı direkt eler, kullancı biraz basit kalır, editör ve o bilgisayar tamircilerini geride bırakır, o artık başka seviye, hobi olarak sistemlerle uğraşıyorum, genelde orta seviyeleri montajlayıp alıp satıyorum. Kendi çapımızda tecrübemiz var çok şükür. :)

Ayhan hoca Türkiye geneli birçok kullanıcıyı direkt eler, kullancı biraz basit kalır, editör ve o bilgisayar tamircilerini geride bırakır, o artık başka seviye, hobi olarak sistemlerle uğraşıyorum, genelde orta seviyeleri montajlayıp alıp satıyorum. Kendi çapımızda tecrübemiz var çok şükür. :)
Helal olsun hocam, ikinizde bilgisayar konusunda çok bilgili ve başarılısınız gerçekten.

Helal olsun hocam, ikinizde bilgisayar konusunda çok bilgili ve başarılısınız gerçekten.

Teşekkürler, bilgisayar alanı başka bir şey ucu sonu yok, her gün başka bir şey öğretiyor insana. Biz daha çırağız. Ayhan hoca ve Recep hocamızı takipteyiz.

Hocam, sıvı soğutmanın Rgb kablosunu ARGB_V2 2 portuna takacağım ama ekstra 1 adet kasa fanı ve RAM soğutucusunun Rgb kablosuyla daisy chain yapıp, takmayı planlıyorum, sıkıntı çıkartır mı?