Hocam, sıvı soğutmanın Rgb kablosunu ARGB_V2 2 portuna takacağım ama ekstra 1 adet kasa fanı ve RAM soğutucusunun Rgb kablosuyla daisy chain yapıp, takmayı planlıyorum, sıkıntı çıkartır mı?

3 tanesi tek port sıkıntı etmez. Amper hesabı yapın. 5-6 tane bağlamadıkça sorun yok minimum. 3 okey.

Ekran görüntüsü 2026-07-30 170846.webp

Soketleri karıştırmayın gerisi kolay @demjr ARGB olan 3 pin 5volt. RGB olan 4 pin 12 volt.

Bükülürse düzeltirsin, pinleri kontrol et. Kolay kolay kopmaz o.
Tamamdır hocam, yapmaya çalışıyorum halen.

@X99 hocam, ben şuan 9 adet fanı, fan çoğaltıcıya bağlayacağım ama 8 adet yer var, birbirine yakın fanları daisy chain yapıp fan hub'a taksam, kısa devreye vesaire sebep olur muyum? Sıvı soğutucunun VRM fanını kontrol etmek istemediğim için VRM kablosunu fan hub'a bağlayacağım.

Kısaca 9 adet fan var ve fan hub'ta 8 adet yer var fan için, birbirine yakın olan fanları daisy chain yapıp, fan portlarında yer açsam, çok yük biner mi?

Son düzenleme:
Hocam, ben şu an 9 adet fanı, fan çoğaltıcıya bağlayacağım ama 8 adet yer var,

Hub'un bir girişine 2 fan bağlayabilirsin ama, sıvı soğutma fanlarını kontrol etmeyeceğim derken, yani fanlar düşük devirde standart çalışırsa sıkıntı çıkarır. Pompa AiO pomp soketine takılacak, fanlarda CPU_FAN soketine takılacak.

Hub'un bir girişine 2 fan bağlayabilirsin ama, sıvı soğutma fanlarını kontrol etmeyeceğim derken, yani fanlar düşük devirde standart çalışırsa sıkıntı çıkarır. Pompa AiO pomp soketine takılacak, fanlarda CPU_FAN soketine takılacak.
Hocam, sadece VRM fanını fan hub'a takacağım, geri kalan kasa fanlarını daisy chain yapıp, fan hub'a takacağım ama tek korkum fun hub'a arızalanması çünkü fun hub'ta 8 adet fan yeri varken ben daisy chain yapıp, daha fazla fan takıyorum, sıkıntı çıkmaz değil mi?

Sıvı soğutmanın Pump kablonun vesaire hepsini doğru yere taktım onlarda sıkıntı yok hocam.