Bütçe
4.000 TL

Lüzumlu Penguen

Becerikli
Bu sistem için uygun bir AiO arıyorum.

Kasa: Fractal Design North Chalk White
Anakart: B850 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci: Ryzen 7600
Ekran Kartı: Galax RTX 4070 Super 12 GB 1-Click OC 2X

AiO’nun radyatörünün üste takılması gerekiyor.

Aydınlatmalı modelini isterseniz biraz daha pahalı.
Bu modelin bir önceki "Pro" olmayan düz modelini kullanıyorum, ikisi arasındaki tek fark fanlar değişti "Pro" modelinde biraz daha yüksek devirli fanlar var. Herhangi bir sorunu yok.

Aynı sistemim var, NH-U12a ile soğutuyorum çok kolay. Yine de estetik olsun dersen Arctic'ten başka öneremem. 5 yıl garantili, tertemiz cihaz. Liquid Freezer 2 veya 3 bütçene, ışıklı istiyorsan keyfine göre araştır al.
Olası ekran kartı yükseltmesi için öne takmak istemiyorum.
Noctua ürünlerini piyasada bulamıyorum sadece 140 cm PWM Redux ve 120 cm PWM olmayan Redux var fractal design northu ancak bunlar susturabildi.
Arctic Liquid Freezer III Pro 240 olur mu?

@20424 komik olan ne, eğer radyatörü öne takarsam örneğin Palit RTX 5070 Ti gibi bir katı sisteme takamayacağım kasada yer kalmıyor ileriye dönük sistem topluyorum.

Son düzenleme:
@Lüzumlu Penguen, radyatörü niye öne takıyorsun? Üstte takacağım dedin üste takman için Arctic lf3 240 ile aynı özelliklere sahip 240 mm soğutucu önerdim.

Açtığı öneri konusuna gelen öneriye beğenmedim atan da ilk sizi görüyorum.

Kardeşim Pro versiyon 3000 devir çeviriyor zaten gürültüsüz olmaz. Ancak yine de Arctic fanlar aynı fiyat bandında diğer markalara göre çok daha sessiz. Ondan daha sessiz olanı Noctua gibi premium modeller. İşlemciyi sürekli tam kapasite kullanmayacaksan Pro versiyona ihtiyacın yok veya Pro versiyonu tam kapasite kullanmana ihtiyacın yok. 1800 devire sınırlarsın olur biter veya Pro olmayanı alırsın. Ezcümle Arctic'in modelleri fiyat-performans-gürültü-ömür konusunda en idealidir. Yine de sen bilirsin.