Detaylar
Kim cevapladı?Bandırmalı1965
Uzman
Hocam BIOS'a girin şunlar açık mı mutlaka kontrol edin.Evet arkadaşlar, sorunum başlıkta belirttiğim gibi.
Sistem özelliklerim:
Yani artık bıktım, usandım. Sebebi nedir sizce?
- AMD Ryzen 9 7950X
- RTX 4070 Ti Super
- EXPO
- PBO
- ResizableBAR
- Above 4G Decoding
Tam sistem bileşenleri nedir?
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet arkadaşlar, sorunum başlıkta belirttiğim gibi.
Sistem özelliklerim:
Yani artık bıktım, usandım. Sebebi nedir sizce?
- AMD Ryzen 9 7950X
- RTX 4070 Ti Super
PSU nedir? Genelde PSU yüzünden olan bir problem.
ASUS ROG X870E-E anakart 32 GB CL30 32 GB RAM 1200W PSU 990Pro SSD hocam.
ASUS TUF 1200W Gold hocam.
Hocam BIOS'a girin şunlar açık mı mutlaka kontrol edin.
- EXPO
- PBO
- Resizablebar
- Above 4G decoding.
Hocam Prime anakarttan ROG anakarta geçtim pek bilmiyorum ROG'un BIOS'unu bir şey olur diye tırsıyorum.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
ASUS ROG X870E-E anakart 32 GB CL30 32 GB RAM 1200W PSU 990Pro SSD hocam.
ASUS TUF 1200W Gold hocam.
Hocam Prime anakarttan ROG anakarta geçtim pek bilmiyorum ROG'un BIOS'unu bir şey olur diye tırsıyorum.
PSU'dan kaynaklı değil gibi, diğer arkadaşın dediği gibi BIOS'taki ayarları kontrol edin. Ayrıyeten hangi oyunlarda problem yaşıyorsunuz? Stutter olan oyunlar HDD'de mi kurulu? Değilse SSD marka model nedir?
PSU'dan kaynaklı değil gibi, diğer arkadaşın dediği gibi BIOS'taki ayarları kontrol edin. Ayrıyeten hangi oyunlarda problem yaşıyorsunuz? Stutter olan oyunlar HDD'de mi kurulu? Değilse SSD marka model nedir?
Hocam Samsung 990Pro'ya kurulu oyunlar en çok stutter yaşadığım oyunlar The Last of Us Part I ve RDR2 hatta TLOU'da aşırı şekilde oluyor ara sıra donuyor birkaç saniyeliğine benim anakartın BIOS ayarlarını yapabileceğim bir rehber var mı dediğim gibi anlamıyorum ROG anakarttan.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam Samsung 990Pro'ya kurulu oyunlar en çok stutter yaşadığım oyunlar The Last of Us part ı ve RDR2 hatta TLOU'da aşırı şekilde oluyor ara sıra donuyor birkaç saniyeliğine benim anakartın BIOS ayarlarını yapabileceğim bir rehber var mı dediğim gibi anlamıyorum ROG anakarttan.
SSD'nin crsytaldisk ınfo ekran görüntüsünü atar mısın? Bir de sanal bellek ayarları ne durumda sisteme bağlı HDD var mı?
SSD'nin crsytaldisk ınfo ekran görüntüsünü atar mısın? Bir de sanal bellek ayarları ne durumda sisteme bağlı HDD var mı?
Hocam SSD'nin birisi yeni birisi eski olan 2 tane takılı sanal bellekte bu şekilde.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam SSD'nin birisi yeni birisi eski olan 2 tane takılı sanal bellekte bu şekilde.
Değiştir kısmınında ekran görüntüsünüde atar mısın? Ssdlerin sağlam.