Ryzen 9 9900X için Akasa Venom Voodoo yeterli mi?

@4312, evet EVO'nun fanlarının basıncı yüksekmiş gibi ama normal Sprit'te kullanılan fanların da yatakları falan iyileştirilmiş o yüzden sonuna V2 koymuşlar. Anladığım kadarıyla arada verilen fiyat farkı RGB ve Black tasarıma. Soğutmaları neredeyse aynı ama normal sprit az da olsa daha sessizmiş. Pek anlamam ama o darboğaz takılma olayı ise hiç olmadı, tabiri caizse yağ gibi aktı. İşlemci kullanımı %60'ı hiç geçmedi. Anlamam ama beni endişelendirekcek hiç anormallik olmadı, merakımdan arada "alt+r" yaptım ve 60'lı bir değer görmedim. Ekran kartı da işlemci de gayet normallerdi. Ufaklık Nitro AN515-58 kullanıyor i7 32 GB 4060 140W kullanıyor, yanıma gelip bir süre kullandı ve detaylara hayran kaldığını söyledi.

Eğer o da yoksa sistem sıkıntısız.
Şimdi ben o ekstradan verdiğim paralara üzülüyüm mü Aslında 5950X alıp devam edeyim diye düşünmüştüm ama arkadaş o işlemciye de 13-15k para verilmez bu devirde yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…