@drpakers, EVO'nun fanları bir üst kalite hocam. Fakat evet dediğiniz gibi eşitler. 120 alsanız da sıkıntı olmaz, fena soğutucudur. Ayrıca sisteminizde (sanırım eski sisteminiz) sıcaklık değerleriniz bayağı iyiymiş. Hiç darboğaz gördünüz mü? Yani işlemci kullanımı çok yüksek fakat ekran kartı kullanımı düşük tarzında. Eğer o da yoksa sistem sıkıntısız.

@4312, evet EVO'nun fanlarının basıncı yüksekmiş gibi ama normal Sprit'te kullanılan fanların da yatakları falan iyileştirilmiş o yüzden sonuna V2 koymuşlar. Anladığım kadarıyla arada verilen fiyat farkı RGB ve Black tasarıma. Soğutmaları neredeyse aynı ama normal sprit az da olsa daha sessizmiş. Pek anlamam ama o darboğaz takılma olayı ise hiç olmadı, tabiri caizse yağ gibi aktı. İşlemci kullanımı %60'ı hiç geçmedi. Anlamam ama beni endişelendirekcek hiç anormallik olmadı, merakımdan arada "alt+r" yaptım ve 60'lı bir değer görmedim. Ekran kartı da işlemci de gayet normallerdi. Ufaklık Nitro AN515-58 kullanıyor i7 32 GB 4060 140W kullanıyor, yanıma gelip bir süre kullandı ve detaylara hayran kaldığını söyledi.

Eğer o da yoksa sistem sıkıntısız.
Şimdi ben o ekstradan verdiğim paralara üzülüyüm mü :D Aslında 5950X alıp devam edeyim diye düşünmüştüm ama arkadaş o işlemciye de 13-15k para verilmez bu devirde yaa...