Detaylar
Kim cevapladı?Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şart çünkü zaten elimde. Eğer yeterli ise boşu boşuna masraf etmek istemem doğal olarak.
Başka hava soğutucularının da daha iyi olduğuna inanmıyorum, Noctua NH-D15 G2 LBC dışında. Noctua dışında hava soğutucu kullanmam.
Sıvı soğutuculara da çok hoş bakmıyorum şahsen. Ama Arctic Freezer III 360 gibi bir şey çekici geliyor bana. Sıvı soğutucular akar sızar diye korkuyorum.
nishionishiki
Çalışkan
Şart çünkü zaten elimde. Eğer yeterli ise boşu boşuna masraf etmek istemem doğal olarak.
Başka hava soğutucularının da daha iyi olduğuna inanmıyorum, Noctua NH-D15 G2 LBC dışında. Noctua dışında hava soğutucu kullanmam.
Sıvı soğutuculara da çok hoş bakmıyorum şahsen. Ama Arctic Freezer III 360 gibi bir şey çekici geliyor bana. Sıvı soğutucular akar sızar diye korkuyorum.
Güzel kurulum ile hiçbir şey olmas hocam sıvı soğutmaya (Custom değilse) Bütçeniz kaç TL?
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
10 bin TL üstü vermem. Soğutucu alalı çok oldu, fiyatları bilmiyorum artık.Güzel kurulum ile hiçbir şey olmas hocam sıvı soğutmaya (Custom değilse) Bütçeniz kaç TL?
Kasamda öne 420mm, üste ise 280mm veya 360mm monte edilebiliyor. Tercihim üste 280 veya 360 almak. Hangisi daha iyi bilmiyorum.
Elde varsa kullanılabilir, ucu ucuna idare eder gibi.
D15 g2'den bir tık daha iyi ve çok daha ucuza soğutucular var, tercih meselesi.
D15 g2'den bir tık daha iyi ve çok daha ucuza soğutucular var, tercih meselesi.
Son düzenleme:
Takın deneyin hazır elinizdeyken. Ne kaybedersiniz ki? Alınacak ise zaten eninde sonunda alınacak. Bence CO ile falan kurtarma şansı var. Sıcakları da yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Ortam sıcaklığının düşmesiyle soğutma performansında da iyileşme görülebilir.
kliibapz
Yetkin
Noctua zaten senin paylaştığın üzere yeterli demiş. Bence bu elindekini denemek için yeterli bir sebep. Ama tabi bu PBO vesaire kapalıyken test edilmiştir. İşlemciyi tam güç kullanmayacaksan yeter, saatlerce %100 kullanımda çalışacak diyorsan Arctic 420 gerekir.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-