Biliyorum hocam.
DRAM'li, fiyatıda "göründüğü kadarıyla" daha uygun. Bu sebeple SN7100 ile değiştirdim şimdi.
70 dolar gibi bir fark mevcut.SSD 990 Pro ile fiyat farkı çok mu var baktığın modelin bir de.
Biliyorum hocam.
70 dolar gibi bir fark mevcut.SSD 990 Pro ile fiyat farkı çok mu var baktığın modelin bir de.
RAM konusunda attığım 2 model mevcut mu acaba stoklarda, onlara bir bakarsın, ikisi OC potansiyeli iyi, 2x24 yeter diye düşünüyorum.Biliyorum hocam.
DRAM'li, fiyatıda "göründüğü kadarıyla" daha uygun. Bu sebeple SN7100 ile değiştirdim şimdi.
70 dolar gibi bir fark mevcut.
Şimdi bakıyordum sırayla.RAM konusunda attığım 2 model mevcut mu acaba stoklarda, onlara bir bakarsın, ikisi OC potansiyeli iyi, 2x24 yeter diye düşünüyorum.
2x32 c26'lar pahalanmış 600 dolar verilmez gibi![]()
Ben de göremedim. En iyisi arkadaşın oraya gittiğinde stokları fotoğraf atması. Hiç bilmiyorum ABD piyasasını, bazı sitelere baktım fakat fiyatları karşılaştırınca Türkiye fiyatlarından geri kalmıyor, eğer gerçekten böyleyse hem garanti açısından hem de para açısından buradan toplamak daha mantıklı gibi.Beyaz olması çok sorun değil ama internette stoğu yok görünüyor veya ben gözden kaçırıyorum.
Microcenter gibi mağazalardan bakmak lazım.
Newegg:
2x24 alırsan iyi olur senin için, aşağı yukarı kolay oynarsın. Zaten 9950x 8000 yapsan daha iyi dediğim gibi. Carbon stabil veriyor da senin işlemciyi bilemeyiz, açar herhalde son BIOS'lar ile beraber.Newegg:
https://share.google/1uOavVXQ0GsfCggJp
https://share.google/RsT7UW1yvjwCP65Zx
Diğerlerinede bakıcam şimdi.
İşlemci 9950X3D olabilir aslında, 100 dolar fark görünüyor.2x24 alırsan iyi olur senin için, aşağı yukarı kolay oynarsın. Zaten 9950x 8000 yapsan daha iyi dediğim gibi. Carbon stabil veriyor da senin işlemciyi bilemeyiz, açar herhalde son BIOS'lar ile beraber.
Almışken onu al evet. Core parking ile oyunlarda 9800x3D olarak kullanırsın, renderde 2 CCD kullanırsın.İşlemci 9950X3D olabilir aslında, 100 dolar fark görünüyor.
Sana yeni çıkacak zen mimari lazım, 2 İMC olacak sanırım onda, o zaman daha rahat olurİşlemci 9950X3D olabilir aslında, 100 dolar fark görünüyor.