Kacikkar

Yetkin
Merhaba, bu oyunun bir de multiplayer'ı falan olacakmış sanırım. Sizce 43 dolar eder mi? Ön sipariş ödülleri vs. çok iyi gördüğüm kadarıyla.

Ön sipariş ödülleri kozmetik mi, yoksa oyunda gerçekten işe yarayacak mı bilmiyorum ama şahsen oyunu çok merak ettiğimden geçenlerde ön sipariş verdim. Son çıkan fragmanlardan da oyunun kötü olduğunu söyleyemem. Deep Dive'ını izleyin, duruma göre değerlendirirsiniz. O videoda oyun ile alakalı bir ön bakış atıldığını söyleyebilirim.

Ön sipariş ödülleri kozmetik mi, yoksa oyunda gerçekten işe yarayacak mı bilmiyorum ama şahsen oyunu çok merak ettiğimden geçenlerde ön sipariş verdim. Son çıkan fragmanlardan da oyunun kötü olduğunu söyleyemem. Deep Dive'ını izleyin, duruma göre değerlendirirsiniz. O videoda oyun ile alakalı bir ön bakış atıldığını söyleyebilirim.

Hocam bir de bu oyunun fiyatı eskiden bayağı ucuzmuş sanırım yanlış mı biliyorum?

Evet, Steam'in TL'yi desteklediği vakitlerde 365 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Hem Steam'in dolara geçmesiyle, hem de artan oyun fiyatlarıyla bu hale geldi maalesef.
Önceden o fiyatlara satılan oyunu bu fiyatlara almak biraz koyacak gibi sanırım. Neyse. Alırız, deneriz, ona göre iade işine karar veririz. Multiplayer'ı sayesinde hikaye dışı uzun saatler vaat eden bir oyun olur umarım.

@Emile A239 Puanlar'ını ve GOTY alacak potansiyele sahip bir oyun olacak mı çok merakla bekliyorum. Gözüm düzgün fps oyunu görmüyor uzun zamandır, bu oyun türüne aç bir şekilde gireceğim şu oyuna.

Son düzenleme: