• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl hakkında ne düşünüyorsunuz?

Henkai

Yetkin
Sosyal Locası
Son zamanlarda şöyle FPS oyunları olsa da oynasak durumundaydık. Yıl bitmeden oyun çıktı. İnceleme videolarını izledikten sonra satın alıp indirmeye koyuldum. Galiba önceki sürümlerde birçok hata var mış ancak son çıkan sürümle birlikte birçok hata düzeltilmiş. Performans ve atmosferin oyuncuyu tatmin ettiğini söyleyebilirim. Yapay zeka konusunda maalesef rakiplerine nazaran sınıfta kalıyor. Şu anlık hikaye ve yan görevler iyi şekilde ilerliyor. Çoğu noktada oyun kararı size bırakıyor. Seçimleriniz gelecekteki görevleri etkileyebiliyor. Sizin bu oyun hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Oyunu ilk ön sipariş zamanlarında 330 TL'ye almıştım, kütüphanede duruyor hala oynamadım fakat sanki çıkmadan önceki videolara göre son hali grafik anlamında downgrade yemiş gibi duruyor. Yine de aldığım fiyatı düşününce tatmin eder diye düşünüyorum. Biraz daha güncelleme aldıktan sonra oynayacağım.

17 saat oynayıp performans sorunlarından dolayı silmiştim ve NPC’lerin duvar arkası bizi görüp sıkmaya çalışması gibi bug’lar vardı ama son durumu bilmiyorum.
Eğer düzeltildiyse ve performans sorunları azaltıldıysa ileride yükleyip oynamayı düşünüyorum sevmiştim bayağı.

Çöp güncellemelerle oyunu ilk halinden daha beter bir duruma soktular. Hiç güncelleme gelmemiş olsaydı bundan kötü olmazdı.

Downgrade yedi zaten hocam, bayağı bayağı bariz oluyor ilk trailer ile son trailerlar arasında. Reddit'de falan da bir sürü konusu geçmişti. O fiyata ben de değeceği düşüncesindeyim ve dediğiniz gibi oynamak için aceleniz yoksa beklemenizde fayda var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…