Yer
İstanbul
Her ne kadar ben CS 1.6 internet kafe zamanlarını bilmesemde. CS:GO, Valorant yerini tutamıyor, o ortamı yaratamıyor. Şahsen Zula gibi CS2'den veya Valorant'tan zevk alamıyorum. Türkler için anlamı çok büyüktü, hele pandemi ve öncesi. Türkiye ile alakalı haritalar olması, Pepsi kutularından çıkan kodlarla ZA alınması, sunucuların dolup taşması. Zula İstanbul turnuvaları vs. fakat her şey tek bir kapıya çıkıyor maalesef oyunun P2W olması.

Tamamen çöp. Bir kere birkaç haritası direkt çalıntı CS'den. Onun dışında P2W ve oynayan kitlenin en alt tabaka kendini bir halt sanan berbat kekomsu insanlardan oluşması yeterli çöp olması için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar ben CS 1.6 internet kafe zamanlarını bilmesemde. CS:GO, Valorant yerini tutamıyor, o ortamı yaratamıyor. Şahsen Zula gibi CS2'den veya Valorant'tan zevk alamıyorum. Türkler için anlamı çok büyüktü, hele pandemi ve öncesi. Türkiye ile alakalı haritalar olması, PeP'si kutularından çıkan kodlarla za alınması, sunucuların dolup taşması. Zula İstanbul turnuvaları vs. fakat her şey tek bir kapıya çıkıyor maalesef oyunun P2W olması.

Eskiden internet kafede tamamen kendi emeğimle +5 yaptığım scoutumla avlanmayı sevdiğim bir oyundu. Şimdi iyice P2W'e döndü ve oyundaki en güçlü silah kredi kartı haline dönüştü.

CS2’ye ne kadar bozuk ve kötü desek de piyasada adam akıllı insanlarla adam akıllı maç oynayabildiğim tek oyun şu an CS2. Zula’yı eskiden köpek gibi oynardım. Şu an P2W. Eskiden de P2W’ydi ama şu an 5x. Valorant bana göre oynanmaz. Adamlar koşarak sıkmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Leş, rezalet ötesi bir oyun.
RDT_20251226_0211211750999701543767891.webp

Çok büyük ve önemli bir oyun değildi kanaatimce, oyunun yükselişte olduğu dönemde 5-10 kere girmiştik, ilerleyen süreçte de P2W odaklı bir oyun olmuş.
Potansiyeli vardı ama basit bir FPS oyunuydu.
Point Blank ve CS 1.6 varken yüzüne bakmazdık.