Makaleler
16
Yer
LTAF
Amcama telefoncu olduğu için Getmobil bir indirim kodu vermiş yenilenmiş olarak almayı düşünüyorum mecbur. Şu anda 4 çizgili OnePlus 9 kullanıyorum. 😄

Bahsettiğim zamanının iki amiral gemisi aynı fiyatta neredeyse. Sizce hangisi alınır? Ya da hiçbirini almayacağım o da bir opsiyon.

Yenilenmiş telefon almayın zamanında iPhone X aldım yenilenmiş olarak en iyi kondisyonda olanı sipariş etmeme rağmen 1 ay içinde pil sağlığı %70'lere düştü aniden ve Wi-Fi kopma ısınınca kapanma problemi vardı anakart sorunlu telefon satmışlar bana.

Amcama telefoncu olduğu için Getmobil bir indirim kodu vermiş yenilenmiş olarak almayı düşünüyorum mecbur. Şu anda 4 çizgili OnePlus 9 kullanıyorum. 😄

Bahsettiğim zamanının iki amiral gemisi aynı fiyatta neredeyse. Sizce hangisi alınır? Ya da hiçbirini almayacağım o da bir opsiyon.

Bu ikili arasında S10e öneririm, Dynamic AMOLED ve 1080p ekranı almak için yeterli bir sebep.

İlk önce yenilenmiş telefon olayına girmenizi önermiyorum onun harici S10E öneririm ama iki telefonda güncel değil onun için biraz daha dişinizi sıkıp düzgün bir cihaz alın.

Getmobil bir indirim kodu vermiş yenilenmiş olarak almayı düşünüyorum mecbur.
Arkadaşlar ben de pek yenilenmiş telefon alma taraftarı değilim ama iyi bir indirim kodu var, o yüzden direkt alayım diyorum. Çok bir beklentim yok yani, 4 yeşil çizgili telefon kullanıyorum şu an.

biraz daha dişinizi sıkıp düzgün bir cihaz alın.
Ya zaten yazın sonunda yeni bir şey alabileceğim, şu sıralar durumum sıkışık. Kodla çok ucuza geliyor diye idareten ikisi arasından birini tercih edeyim diye düşündüm.

Bu ikili arasında S10e öneririm, Dynamic AMOLED ve 1080p ekranı almak için yeterli bir sebep.
Evet ben de ekrandan dolayı S10e'yi düsündüm ama pil ömrü biraz kötüymüş sanırsam. Pil işi biraz lazım benim için.

Teşekkürler tüm cevaplar için biraz daha araştıracağım.

Xiaomi olarak ne var? Bu iki cihaz arasindan ben Xr alirdim. Iki cihazinda batarya omru dusuk olur. S10e en son Android 12'yi almisti. XR ise IOS 19 alacak. Samsung al diyenlere kulak asmani onermem. Bu butcede iyi Xiaomi cihaz varsa daha iyi olur.
Xiaomi'den nefret ediyorum, asla almayacagim bir firma. XR'i ben de 19 alacak diye biliyordum ama 1 gun once cikan sizinti haberine gore almayacakmis. O yuzden Android'e kayasim geldi, 12 olsa bile uzun seneler her program sorunsuz calisacaktir. iOS'ta hemen guncelleme almamaya basliyor.

Xiaomi'den nefret ediyorum, asla almayacagim bir firma. XR'i ben de 19 alacak diye biliyordum ama 1 gun once cikan sizinti haberine gore almayacakmis. O yuzden Android'e kayasim geldi, 12 olsa bile uzun seneler her program sorunsuz calisacaktir. iOS'ta hemen guncelleme almamaya basliyor.
Yine de uygulama desteği 2-3 yıl rahat devam eder.Son karar sizin.

XR iOS 19 alacağına emin misiniz hocam? Benim bildiğim 11 bile en son iOS 18 alacaktı. Bir de OnePlus 9 kötü bir telefon değil ki hocam bir sıkıntısı yoksa değiştirmeyin bence.