S21 FE'de Exynos işlemci mi Snapdragon işlemci mi?

Essex

Üstün
Makaleler
11
Cihaz
S21 FE
Sahibinden üzerinden telefon alacağım Param Güvende ile. 11-12 bin liraya S21 FE buldum. Bu fiyata daha iyi yurt içi telefon yok zaten araştırdım. Fakat telefonun hem Exynos hem Snapdragon sürümü bulunuyor. Snapdragon sürümü 14-15 bin bandında.

Snapdragon daha iyi evet ama 2-3 bin lira fazla vermeme değer mi? Kamera fazla kullanmıyorum. Wild Rift ve sosyal medya falan kullanacağım sadece. Oyun ve batarya konusunda Exynos üzer mi? Yoksa Snapdragon mu almalıyım?

Exynos 2100 vs Snapdragon 888.

Sahibinden üzerinden telefon alacağım Param Güvende ile. 11-12 bin liraya S21 FE buldum. Bu fiyata daha iyi yurt içi telefon yok zaten araştırdım. Fakat telefonun hem Exynos hem Snapdragon sürümü bulunuyor. Snapdragon sürümü 14-15 bin bandında.

Snapdragon daha iyi evet ama 2-3 bin lira fazla vermeme değer mi? Kamera fazla kullanmıyorum. Wild Rift ve sosyal medya falan kullanacağım sadece. Oyun ve batarya konusunda Exynos üzer mi? Yoksa Snapdragon mu almalıyım?

Exynos 2100 vs Snapdragon 888.

Kesinlikle performans stabilitesi olarak gerek kamera performansı olarak 888 fakat belirtmek isterim ki iki işlemci de ısınan türlerden.
Fark konusuna gelecek olursak hiçbir fikrim yok.

İkisini de Samsung ürettiği için devasa bir fark yok diyebiliriz ama ikisi arasından SD versiyonu daha iyi fotoğraflar, pil ve performans sunuyor. Ancak bütçe kısıtlıysa Exynos versiyonuna da yönelebilirsin.

Farka değmez ama Exynos'unu da önermem. Bataryası zaten sıkıntılı, bir de 2. el olunca iyice illet ettirir. Oyun oynatmaz.

Kısaca; kamera kullanmıyorsanız, oyun ve batarya için alınacak bir cihaz değil.

Farka değmez ama Exynos'unu da önermem. Bataryası zaten sıkıntılı, bir de 2. el olunca iyice illet ettirir. Oyun oynatmaz.

Kısaca; kamera kullanmıyorsanız, oyun ve batarya için alınacak bir cihaz değil.
Garantili alıyorum hocam sorun çıkacağını sanmam. Bu fiyata 120 FPS Wild Rift oynatan tek telefon bu var. One UI hoşuma gidiyor hem de. Hiç mi gideri yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gideri var, gayet güzel telefon. 2 senedir kullanıyorum 1 kere teklemedi. Exynos varmış benimkinde. Hiç farkettirmiyor, o kadar da takılmamak lazım.

Hocam nothing Phone 1 alın keyfinize bakın. Zaten Param Güvende kesintisiyle 15kya denk geliyor. Bari 0 telefon kullanın.
Farka değer mi konusuna gelirsek. Bütçe sıkıştırmadan açılabilirse değer. Bütçe artırmak sıkıştırırsa değmez.

Garantili alıyorum hocam sorun çıkacağını sanmam. Bu fiyata 120 FPS Wild Rift oynatan tek telefon bu var. One UI hoşuma gidiyor hem de. Hiç mi gideri yok?

Sıfır güzel fiyata yurt dışı cihazlar mevcut

OnePlus 8 serisi ya da 9 Pro arayüzününde gideri var. Ha arayüzünü sevmezseniz Custom da atabilirsiniz.

Ben Android tarafında garantili telefon önermiyorum pek.

Nothing phonelarda çok güzel arayüzü stock Android'in kişileştirilmiş hali gibi tabii yine beğenmezseniz Custom romları mevcut.

Hocam nothing Phone 1 alın keyfinize bakın. Zaten Param Güvende kesintisiyle 15kya denk geliyor. Bari 0 telefon kullanın.
Farka değer mi konusuna gelirsek. Bütçe sıkıştırmadan açılabilirse değer. Bütçe artırmak sıkıştırırsa değmez.
778g hem 2100'den hem 888'den kötü hocam.

Sıfır güzel fiyata yurt dışı cihazlar mevcut

OnePlus 8 serisi ya da 9 Pro arayüzününde gideri var. Ha arayüzünü sevmezseniz Custom da atabilirsiniz.
Arayüz önceliğim değil, Xiaomi kadar kötü olmadığı sürece. Yurt dışı alıp uğraşmak istemiyorum. Pek anlamıyorum o işlerden 8 ay açık 4 ay kapalı falan uğraşmak istemem.

Geri
Yukarı Alt