S21 FE'de Exynos işlemci mi Snapdragon işlemci mi?

778g hem 2100'den hem 888'den kötü hocam.

Arayüz önceliğim değil, Xiaomi kadar kötü olmadığı sürece. Yurt dışı alıp uğraşmak istemiyorum. Pek anlamıyorum o işlerden 8 ay açık 4 ay kapalı falan uğraşmak istemem.

Yurt dışı IMEI kayıtlı alırsanız kapanma sorunu yaşamazsınız.

Arayüz önceliğim değil, Xiaomi kadar kötü olmadığı sürece. Yurt dışı alıp uğraşmak istemiyorum. Pek anlamıyorum o işlerden 8 ay açık 4 ay kapalı falan uğraşmak istemem.

Hocam evet ancak o yönden bakıyorsanız şunu da düşünmelisiniz. Alacağınız cihazı kullanan kişinin nasıl kullandığını da bilemeyeceksiniz. Bu sebeple 0 kullanacağınız cihazın daha iyi olması büyük olasılık. Bakın ayrıca ben yenilenmiş IPhone se 2020 kullanıyordum. A13 bionic vardı işlemci olarak ama bu cihaza geçince dünya varmış demiştim. Bu sebeple rahatça önerebiliyorum.

Bence 778G yeterince güçlü, verdiğin kullanım senaryosu için fazla bile hatta bu açıdan. Verimlilik konusunda hem kendi tasarımı hem de TSMC N6'nın Samsung 5LPE'ye karşı akıl almaz üstünlüğü ile bunlardan gün ve gece kadar bir farkla önde. SD888 ve Exynos 2100, her ikisi de ucube yongalar. Senin gibi bir kullanıcı için SD888'in, SD778G'ye karşı tek avantajı görüntü işlemedir ki çok fotoğraf çekmediğini de söylemişsin. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, nothing phone al "kafanı dinle" bence hocam.

Hocam evet ancak o yönden bakıyorsanız şunu da düşünmelisiniz. Alacağınız cihazı kullanan kişinin nasıl kullandığını da bilemeyeceksiniz. Bu sebeple 0 kullanacağınız cihazın daha iyi olması büyük olasılık. Bakın ayrıca ben yenilenmiş IPhone se 2020 kullanıyordum. A13 bionic vardı işlemci olarak ama bu cihaza geçince dünya varmış demiştim. Bu sebeple rahatça önerebiliyorum.
Örnek olarak şu ilanı alacağım: https://shbd.io/s/dRFZnSC4

Garantili faturalı, kullanan kişinin bir şey yaptığını düşünmüyorum. Param güvende maksimum bin lira koyuyor hem dediğiniz kadar çok değil. 0 gibi cihaz attığım telefon.

Telefon 0 diye daha iyi olacak diye bir şey yok. İşlemcisinin sınırı belli sonuçta. Wild Rift maksimum 60 FPS oynatıyor dediğiniz telefon hem de. Bana göre değil.

Aldığım gün Benchmark testi yapacağım hem, anormal bir şey varsa iade ederim zor değil. Daha kötü bir telefon almak istemiyorum daha pahalıya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantili alıyorum hocam sorun çıkacağını sanmam. Bu fiyata 120 FPS Wild Rift oynatan tek telefon bu var. One UI hoşuma gidiyor hem de. Hiç mi gideri yok?
Garanti ile alakası yok dediğim şeyin. Cihazın içerisindeki verimsiz işlemciyi değiştirmediğiniz sürece batarya sorunu bitmez. Ayrıca 120 FPS verse bile ısınma ve termal yönetimi kötü olduğundan FPS düşüşleri yaşatacaktır. İnternette yerli-yabancı sitelerde sayısız ısınma ve batarya şikayetleri olan bir model zaten.

Batarya ve oyun için S21 FE almak isteyeni ilk defa görüyorum. Siz cihazı çok beğenmişsiniz bence. Almaya odaklanmışsınız. Hayırlı olsun.

Garanti ile alakası yok dediğim şeyin. Cihazın içerisindeki verimsiz işlemciyi değiştirmediğiniz sürece batarya sorunu bitmez. Ayrıca 120 FPS verse bile ısınma ve termal yönetimi kötü olduğundan FPS düşüşleri yaşatacaktır. İnternette yerli-yabancı sitelerde sayısız ısınma ve batarya şikayetleri olan bir model zaten.

Batarya ve oyun için S21 FE almak isteyeni ilk defa görüyorum. Siz cihazı çok beğenmişsiniz bence. Almaya odaklanmışsınız. Hayırlı olsun.
Hocam dedikleriniz doğrudur stabil değildir fakat bu fiyata oynadığım oyunu oynatan başka telefon yok. 90 FPS oynatsa bile yeter bana o bile yok bu fiyata. Yurt dışı alırım belki bu gidişle.

Oyunu çok kısa süreli seanslarla oynamıyorsa thermal throttling ile bunlar 778G'nin düzeyine, belki altına düşecekler. Tabii duruma göre onun 2-3 katı batarya tüketimi ile. Özellikle yaz aylarında Türkiye'de adamın burnundan getirir bunlar. Exynos'un performans dengesizliği hele çok çok daha kötü olacaktır, ortada hiçbir şey yokken kararlılık gösteremiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt