Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
yusufumm07
Üstün
Geçilir güzel geçiş olur.
Isınma yok değil mi tek soru işareti bu. Isınıyor diyenler olmuş ama çoğunluk değiller.
Şu anki telefonum S21 FE Exynos model. Çok ısındığı için değiştirme kararı aldım. Bu bütçedeki Samsung modeller içime sinmedi. 16e fiyat olarak da hoşuma gitti. Kamerayla işim yok. Tek isteğim ısınmasın yeter. Sizce geçilir mi?
O bütçe civarları S25 varken geçilmez. Ekran konusunda büyük downgrade olacaksınız 16e geçerseniz.
O bütçe civarları S25 varken geçilmez. Ekran konusunda büyük downgrade olacaksınız 16e geçerseniz.
S25 45k en ucuzu. Hem de Elite işlemci ısınıyormuş. Güçlü ama ısınan işlemci de işime yaramaz ki.
ElderAssassin
Yetkin
Geçilir, çağ atlarsın.
yusufumm07
Üstün
Sanmıyorum ısırdığını hem tut ki ısındı S21Fe gibi alev topuna dönmez rahat ol.Isınma yok değil mi tek soru işareti bu. Isınıyor diyenler olmuş ama çoğunluk değiller.
Sanmıyorum ısırdığını hem tut ki ısındı S21 FE gibi alev topuna dönmez rahat ol.
Yorumunuz güldürdü. Gerçekten alev topuna dönüyor S21 FE.
Arlecchino
Başarılı
S25 45k en ucuzu. Hem de Elite işlemci ısınıyormuş. Güçlü ama ısınan işlemci de işime yaramaz ki.
Oyun oynuyorsanız her işlemci ısınır ki muhtemelen oynamıyorsunuz; yani gündelik işlemlerinizde ısınmaz. 15t Pro da bakabilirsiniz 512 GB olanı 39 bin TL.
Oyun oynuyorsanız her işlemci ısınır ki muhtemelen oynamıyorsunuz; yani gündelik işlemlerinizde ısınmaz. 15t Pro da bakabilirsiniz 512 GB olanı 39 bin TL.
Oynadığım en ağır oyun Mobile Legends o da basit bir oyun bir zahmet ısınmasın. Xiaomi'nin yazılımına güvenemiyorum.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-