Xiaomi dediğimiz markanın t serisi ve düz amiral gemisi serisi var sadece.
Siz Redmi ve POCO ile karıştırdınız sanırım.
Üretici aynı değil mi?
Xiaomi dediğimiz markanın t serisi ve düz amiral gemisi serisi var sadece.
Siz Redmi ve POCO ile karıştırdınız sanırım.
Yüksek bütçelerde Xiaomi alınmaz gibi hissettiriyor. Yani Xiaomi sanki telefona çok para vermek istemeyenlerin tercih ettiği bir marka gibi geliyor.
Hangi cihaz için bu yorum. 16e desem HyperOS değil tam anlayamadım.
15t Pro için. Marka algımızı kenara bırakalım hocam. O açıdan bakarsak 16e kullanan kişileri de parası olmayıp güncel Apple cihaz almak isteyen kişiler gibi görürüz.
Xiaomi alacak olsam bile yurt dışı alırım. Çok yüksek paralar vermek istemem. Kuzenim de övüyor ama cesaret edip de alamıyorum nedense. O "kötü" algısı çok sağlam oturmuş gibi beynime.
Xiaomi alacak olsam bile yurt dışı alırım. Çok yüksek paralar vermek istemem. Kuzenim de övüyor ama cesaret edip de alamıyorum nedense. O "kötü" algısı çok sağlam oturmuş gibi beynime.
Bence 15t Pro'yu mağazalarda vs deneyimleyin. Belki o "kötü marka" algınız kırılabilinir.
Evet fakat hayır da. Amiral serisi yazılımından donanımına kadar sektördeki daha iyi firmalardan oluşuyor. Bugatti de vag gurubundan Skoda da.
Yurt dışıya sıcak bakıyorsanız alabilirsiniz 15t Pro da kayıt kolay, ucuz ve sorunsuz.
Ne güzel iPhone 16e yi kesinleştirmiştim niye böyle yaptınız ya.
Yurt dışıyla hiç uğraşmasam mı? 13t mi alsam bilemiyorum kafam karıştı.
Çok fazla işlemci ve kamera farkları var. Onlarca amiral kullanmama rağmen ana kamerası gözüme en hoş 15t Pro geldi. Dimensity görseli çok hoş işliyor. 15t Pro amiral rakiplerinin bazılarından bile iyi sonuçlar çıkartabiliyor.
Kamera önemli bir etken değil ama işlemci farkı da değer sanırım. Yurt dışı biraz araştırayım. Bir tanıdığım telefoncu ona bir sordurayım. Yurt dışı kayıtlı olması bir sıkıntı çıkarır mı? Kayıt sırasında telefona casus yazılım vs yükleme ihtimalleri var mı?