S21 FE'den iPhone 16e geçmek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Faruk12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 734
  • Etiketler Etiketler
    iphone
Bütçe
40.000 TL
S25 FE her konuda 16E'den üstün.

Hocam islemciyi unuttunuz galiba. Azimsanmayacak derecede bir fark var. Ben S25 FE ile iPhone 16e arasinda kalsam kesinlikle 16e alirim. S25 FE yerine S24 olsa da 16e seçerdim. Ancak mi 15t Pro ile 16e arasinda kalsam 15t Pro'yu secerdim. 15t Pro'yu secmemin nedeni 16E'nin yetersiz kalmasi degil. 15t Pro'nun cok daha bol keseden ozelliklere sahip olmasi. Mesela 16E'nin 20W 15t Pro'nun 90W olmasi. Daha sayabilecegim bir suru fark var. Epey'den bakabilirsiniz.

Ancak iPhone 17E'nin tasarimi sizintilardaki gibi gelirse 15t Pro yerine 17e de dusunebilirim. Bana gercekten cok guzel geliyor 17E'nin sizinti tasarimi. Siz de bir dusunun isterseniz.

16e'nin işlemcisi o 60 Hz ufacık ekranıyla ne işinize yarayacak?

16E'nin işlemcisi o 60 Hz ufacık ekranıyla ne işinize yarayacak?

Ekranın ufak ve 60 Hz olmasıyla nasıl baglantı kurdunuz anlayamadım. Ben bıraz gerizekalıyım, anlatıverir misiniz bana? Işlemcinin daha iyi olması bu seviyede işlemciler için şu anlık pek bır şey ifade etmez fakat zaman geçtikçe akıcılıktaki fark gittikçe açılır. Uygulamalar gelişiyor, yazılımlar ağırlaşıyor. Ekranın küçük olmasıyla ıslemcı arasında nasıl bağlantı kurdunuz hala anlayamadım ama 60 Hz olması sanırım sizin için çok büyük bir eksi, ya da siz kendinizi öyle düşünmeye zorlamışsınız. Ama herkes için öyle değil. Tabletimde 144 Hz varken 60 Hz iPhone 11'imin ekranı hiç de katlanılmaz değil. Tabii ki de 120 Hz olması artı bir özellik ancak ben 120 yerıne ıslemcı performasını yeğlerim. Android'in 120 Hz'si IPhone'nin 60 hzsine eşit gibi bir şey anlamayın lütfen.

İşlemci şu an sadece oyunlarda fark ediyor ve o küçük ekranda oyun oynanmaz. 60 Hz'de herkes için çok büyük bir eksi siz çok fark etmediyseniz gözler gitmiş.

S23'lerin işlemcisi bile günümüzde çok yeterliyken S25'in işlemcisi 4 5 yıla hala çok yeterli olacak. Siz 10 yıl sonrasını hessplıyorsunuz sanırım

S23 Ultra 16e'den daha akıcı 120 Hz tazeleme hızı sağ olsun. Hiç bir kasma donma da yok 3 yıllık telefon olmasına rağmen. Bir 3 yıl daha çok rahat böyle gidecek ki S25 FE çok daha uzun süre gider.

Arkadaşlar katlanır telefon sevdama yenik düşüp, Z flip 7 FE almaya karar verdim. Normalde 6 alacaktım ama hiç güvenilir satıcı kalmamış onun için 7 FE almaya karar verdim. Bütçemde ufak bir eksik kaldı onu da tamamlayıp en kısa zamanda sipariş vereceğim.

Ben olsam Z flip 6 alırdım. Güncelleme desteği önemli değilse size de öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…