Detaylar
Kim cevapladı?Samsung alır diyorsa alır.Kimi site alacak diyor kimisi almayacak diyor. Yanlış bilmiyorsam Samsung'un sözüne göre alması lazım ama emin değilim.
S21 serisine 4 sene OS guncellemesi destegi verildi. 12 - 13 - 14 ve 15 oluyor, son guncellemesi olacak.
Kimi site alacak diyor kimisi almayacak diyor. Yanlış bilmiyorsam Samsung'un sözüne göre alması lazım ama emin değilim.
Samsung cihazınız kaç güncelleme alacak öğrenmek ister misiniz? Bu siteden rahatlıkla en son alacak Android sürümünü ve kaç yıl güvenlik güncellemesi alacağını öğrenebilirsiniz. Samsung Knox'a ait resmi bir sitedir. Knox tarafından güvenliği sağlanan cihazlar yer almaktadır. Diğer cihazlar için bölgenizdeki Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.
Device Compatibility Knox Solutions | Samsung Knox
See which of Samsung’s flagship smartphones, tablets, and wearables are built on the Knox platform. Knox is currently available on most Samsung Android and Tizen devices.
Hocam 4 yıl android, 5 yıl güvenlik güncelleme sözü yok muydu sanki Samsung'un ben mi yanlış hatırlıyorum? 2021 de çıktı s21
yedicihanıngülü
Çalışkan
Kimi site alacak diyor kimisi almayacak diyor. Yanlış bilmiyorsam Samsung'un sözüne göre alması lazım ama emin değilim.
Evet alacak plas Ultra ve FE serisine kadar.
Hocam 4 yıl Android, 5 yıl güvenlik güncelleme sözü yok muydu sanki Samsung'un ben mi yanlış hatırlıyorum? 2021 de çıktı S21
S21 serisi için Android 15 son güncelleme fakat 2027'ye güvenlik güncellemeleri alacak.
OneUI 7 alacak mı peki?S21 serisi için Android 15 son güncelleme fakat 2027'ye güvenlik güncellemeleri alacak.
Android 15 alacaksa mantıken One UI 7'de alacak demek.
Son olarak. OneUI 7 ile gelmesi beklenen özelliklerin hangilerini alacağına dair bir kaynak var mıdır?Android 15 alacaksa mantıken One UI 7'de alacak demek.![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Digitus DA-90362 3'lü monitör kolu almak mantıklı mı?
- Koneko Toujou
-