Nerdeyse herkes A55 ile Honor 200'ü hemen elemiş gibi duruyor.Nedenini sorabilir miyim? Oysa övülen cihazlardı.
A serisi bende önermem. Bu konularda epey bilgili olan biri burada planlı eskitme uygulandığını söylemişti. Ona katılıyorum.
Honor 200 bence güzel cihaz.
Nothing phone ise çok merak ettiğim bir cihaz. === Bana en cazip gelen taraflarından biri saf android olması.

EK: @Sakurai
Ben de şimdi görmüş oldum. Batarya bakımından Honor 200 gözardı edilemeyecek kadar farklı.
Performans puanlamasında en iyisi Nothing.. Samsung s22 de Honor'dan iyi.

Son düzenleme:
A serisi bende önermem. Bu konularda epey bilgili olan biri burada planlı eskitme uygulandığını söylemişti. Ona katılıyorum.
Honor 200 bence güzel cihaz.
Nothing phone ise çok merak ettiğim bir cihaz. === Bana en cazip gelen taraflarından biri saf android olması.

EK: @Sakurai
Ben de şimdi görmüş oldum. Batarya bakımından Honor 200 gözardı edilemeyecek kadar farklı.
Param ne yazık ki Nothing Phone 2'ye yetmiyor.
Nothing Phone 2A alabiliyorum.

Param ne yazık ki Nothing Phone 2'ye yetmiyor.
Nothing Phone 2A alabiliyorum.
Telefon konusunda deneyimli değilim. Hele oyun konusunda koskoca bir. ''sıfır'' ım. Bilesin. :)
Yukarıda bulunan epey linkine göre ben olsam Honor tercih ederdim.
Samsung 128, Honor 512 GB Depolama.
Samsung 8, Honor 12 GB RAM.
Honor'un batarya nerede ise Samsung'un iki katı olacak.
Performans puanlamasında ise Samsung önde.

Telefon konusunda deneyimli değilim. Hele oyun konusunda koskoca bir. "sıfır"ım. Bilesin. :)

Honor'u alırsam 8/256 versiyonunu alacağım çünkü 12/512 versiyonu mağazada 26.000 TL bütçemi aşıyor.

Telefon konusunda deneyimli değilim. Hele oyun konusunda koskoca bir. "sıfır"ım. Bilesin. :)

Yine de ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Honor'u alırsam 8/256 versiyonunu alacağım çünkü 12/512 versiyonu mağazada 26.000 TL bütçemi aşıyor.

Yine de ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

S22 almazsan nothing tercih ederdim. Bir sebeplerinden işletim sistemi olurdu. IPhone'un her şeyini Çin yazılımına getiren marka yerine saf Android kullanan markayı tercih ederdim.

@Sakurai, Phone 2a'nin 200'e sagladigi pek bir ustunluk yok aslinda. Honor 200'un ise %50 civari bir GPU artisi var. Oyun oynadiginiz icin Adreno 720'nin gucunu vurguluyorum. CPU tarafinda da 7 Gen 3 yani 200 bariz ustun.
Ayrica selfie kamerasi daha iyi ve daha iyi bir ekran deneyimi sunuyor. Panelinin de daha kaliteli oldugunu zannediyorum ama burada nesnel bir sey sunmak zor cunku Phone 2a'nin panel incelemesi yok.

Yine de genis aci kamerasi haric Phone 2a'nin bir ustunlugunu goremiyorum sahsen.