@Simon, hocam şu anlık dört seçeneğim var, sebepleriyle açıklıyorum.

1)yurt dışı iPhone 13 Pro.
Çıktığı zamanın en iyi telefonu olması, piyasası değişken olsa da alabileceğim bir cihaz.
Hem IPhone'da tekrardan deneyimlemiş olurum. Yalnızca yurt dışı olması eksi.
2)S23+
Yurt dışı istenmezse ikinci el Türkiye cihazı temiz bulursam bir seçeneğimde bu. Her türlü düz S23'ten daha iyi ekran süresi verir gibi. Samsung olarak buna bakıyorum.
3)Honor 400.
Hem yurt dışı hem 2.el olmazsa son çare olarak sıfır buna bakacağım.
4)pil değişimi, S22 ile devam.
Seneye daha fazla bütçem olabilirse (ihtimali varsa) pili değiştirip dişimi sıkmayı düşünüyorum.

Bakalım zamanla ne olacak.
5.seçenek olursa pili bile değiştirmeden S22'den devam etmede olabilir :D

@Simon, hocam şu anlık dört seçeneğim var, sebepleriyle açıklıyorum.

1)yurt dışı iPhone 13 Pro.
Çıktığı zamanın en iyi telefonu olması, piyasası değişken olsa da alabileceğim bir cihaz.
Hem IPhone'da tekrardan deneyimlemiş olurum. Yalnızca yurt dışı olması eksi.
2)S23+
Yurt dışı istenmezse ikinci el Türkiye cihazı temiz bulursam bir seçeneğimde bu. Her türlü düz S23'ten daha iyi ekran süresi verir gibi. Samsung olarak buna bakıyorum.
3)Honor 400.
Hem yurt dışı hem 2.el olmazsa son çare olarak sıfır buna bakacağım.
4)pil değişimi, S22 ile devam.
Seneye daha fazla bütçem olabilirse (ihtimali varsa) pili değiştirip dişimi sıkmayı düşünüyorum.

Bakalım zamanla ne olacak.
5.seçenek olursa pili bile değiştirmeden S22'den devam etmede olabilir :D
1 ve 2 mantikli. 3, 4, 5 de mantikli sayilir. 5 senin icin problem olabilir zamanla.

@Simon, hocam kusura bakmayın tekrardan sizi rahatsız ediyorum 🙏
Huawei tabletim var çok memnunum. Huawei telefon alsam çok üzer mi? Daha hiç Huawei telefonları araştırmadım. Merakımdan soruyorum. Böyle SD ya da MediaTek'li eski Huawei cihazlarda olabilir. Sonuçta hepsi Android 12 deydi sanırsam. İşlemci gücüde çok önemli değil onu da belirteyim, hafif orta dereceki oyunları sorunsuz açsın, batarya iyi olsun ve kamerası çok da rezil olmasın yeterli (S22'ye göre) var mıdır sizce ve varsa alınır mı?

@Simon, hocam kusura bakmayın tekrardan sizi rahatsız ediyorum 🙏
Huawei tabletim var çok memnunum. Huawei telefon alsam çok üzer mi? Daha hiç Huawei telefonları araştırmadım. Merakımdan soruyorum. Böyle SD ya da MediaTek'li eski Huawei cihazlarda olabilir. Sonuçta hepsi Android 12 deydi sanırsam. İşlemci gücüde çok önemli değil onu da belirteyim, hafif orta dereceki oyunları sorunsuz açsın, batarya iyi olsun ve kamerası çok da rezil olmasın yeterli (S22'ye göre) var mıdır sizce ve varsa alınır mı?
Rahatsizlik vermedin. Ben soru cevaplamaktan memnunum. Oyun oynamiyorsan oneririm. Hem ekosistem olur. Model olarak bunu alabilirsin mesela. Iyi duruyor.

Rahatsizlik vermedin. Ben soru cevaplamaktan memnunum. Oyun oynamiyorsan oneririm. Hem ekosistem olur. Model olarak bunu alabilirsin mesela. Iyi duruyor.

Hocam sarı siteden alamazsam sıfır Nova 13 var. Sizce o nasıl?

Bu arada benim cihazın işlemcisinden daha iyi :D oyun oynasam bile sorun çıkarmaz.

Iyi bir cihaz degil. Kamerasi S21'den bile kotu. Bataryasi iyidir muhtemelen fakat degmez. Sifir almaya kararliysan (ben sifir alirim telefonu her zaman ornegin.) Buna bakabilirsin. Islemci cok iyi degil fakat nothing Phone 3A Pro'dan iyi mesela yine.

Hocam hem ikinci el hem sıfır alternatif bakıyorum. O yüzden soruyorum :) o zaman P60 Pro'yu listeye aldık.

@Simon, peki hocam Huawei'den baska önerebileceğiniz model var mıdır?
Şu anlık liste 13 Pro S23+ P60 Pro Honor 400 oldu.