Bilmiyorum ya hangi konularda downgrade yerim? Kamera ve donanım gibi. Ama onlarda çok büyük düşüş yok gibi.
Gece cekimi. Selfie. Yazilim. Tasarim. Sonuc olarak daha hantal bir cihaza gececeksin. Kamera deneyimi benzer kalir. Bence batarya en onemli kriterse temiz bir tane 14 Plus al derim. Batarya 14 Pro, 15 Pro gibi cihazlardan daha saglam. Piyasasi da pek yok. Belki iyi fiyata bir tane kaparsin.

Sahsen ben Cin telefonu almam. Yazilimlari dedigin gibi cok felaket derecede kotu. Honor, Huawei dahil.

Bende Çin cihazı almam senin gibi, uzun bi' süre Honor cihazların kullanıcı yorumlarını takip ettim ve yazılım kesinlikle oturmamış. Huawei'den kalma verilerin üstüne koymaya çalışmışlar belli ki ama tam optimize olmadığı belli...

Samsung'a gore fakat onemli olan pilin ne sürede eskiyip eskimeyecegi.

Kesinlikle, şu ana kadar 2000 döngü garantisi veren başka bir marka görmedim :).

Gece cekimi. Selfie. Yazilim. Tasarim. Sonuç olarak daha hantal bir cihaza gececeksin. Kamera deneyimi benzer kalir. Bence batarya en onemli kriterse temiz bir tane 14 Plus al derim. Batarya 14 Pro, 15 Pro gibi cihazlardan daha saglam. Piyasasi da pek yok. Belki iyi fiyata bir tane kaparsin.

60 Hz de istemiyorum hocam. Genel olarak kamerada düşüş yaşasamda pek umurumda değil artık. Yazılım olarak One UI'dan daha az özelleştirilebilinir olsa da hoşuma gitti şimdi yalan söylemeyim.
A56 da düşündüm ama ona ısınamadım. Exynos olmasıda ayrı bir eksi benim için.

Xiaomi cihazlar server kayıt cuma itibarıyla kapandı. Yalnızca çift SIM server kayıt açık o da biraz pahalı. Düz kayıt daha ucuzdur ama güncelleme yapılmaz. Server ise güncelleme yapabilirsin.

60 Hz de istemiyorum hocam. Genel olarak kamerada düşüş yaşasamda pek umurumda değil artık. Yazılım olarak One UI'dan daha az özelleştirilebilinir olsa da hoşuma gitti şimdi yalan söylemeyim.
A56 da düşündüm ama ona ısınamadım. Exynos olmasıda ayrı bir eksi benim için.
Hmm. O zaman 13 Pro al fakat degiseni var mi yok mu dikkat et. Tanidigim iki kisi 13 Pro serisi kullaniyor. Birisi 13 PM. Oburu duz Pro. Ikisi de memnun. Batarya sagliklari 80'in ustundeydi en son onlarla konustugumda. S22'den her halukarda iyi. Bir de anlarsin 3 kamerali falan. Bizim ulkede statu gostergesi olarak goruluyor. O konuda da karizma katar sana.

Hmm. O zaman 13 Pro al fakat degiseni var mi yok mu dikkat et. Tanidigim iki kisi 13 Pro serisi kullaniyor. Birisi 13 pm. Oburu duz Pro. Ikisi de memnun. Batarya sagliklari 80'in ustundeydi en son onlarla konustugumda. S22'den her halukarda iyi. Bir de anlarsin 3 kamerali falan. Bizim ulkede statu gostergesi olarak goruluyor. O konuda da karizma katar sana.

Şu anlık listem şöyle.
Yurt dışı alacaksam.
-13 Pro (120 Hz'den dolayı 14 plustadada olsa alırdım)
-14t Pro.
2.el
-S23+
Sıfır
-Honor 400.

Şu anlık listem şöyle.
Yurt dışı alacaksam.
-13 Pro (120 Hz'den dolayı 14 plustadada olsa alırdım)
-14t Pro.
2.el
-S23+
Sıfır
-Honor 400.
En mantiklisi yurt disi kayitli 13 Pro almak. Eskiden iPhone'lar cuzi miktarlara kayit yapiliyordu. O donemden kalmis bir 13 Pro alinabilir.