Keyfimce RAW işliyorum. Günümüz amiral gemilerinden bir farkı yok. Bana göre iPhone 15 Pro gibi cihazlar da giris seviyesi yani profesyonel makine kullanmış birisi olarak bu tarz cihazlar bence hala makinelerin yerine geçemez.
Öyle zaten FE'lere böyle üvey evlat muamelesi yapıyorlar sadece. Normal modeller böyle değil.

Öyle zaten FE'lere böyle üvey evlat muamelesi yapıyorlar sadece. Normal modeller böyle değil.
Hocam üvey evlat işi doğru. İleri kontrollere sahip Expert RAW uygulaması S23 modeline var ama FE'de yok. Saçmalık mesela. Benim demek istediğim, bana direkt telefonların arasında ki (bu seviyedeki cihazlar) fark pek fazla gelmiyor. Aralarında sırf rekabet var diye birkaç geliştirme yapıp piyasaya sürüyorlar ama cidden pek kayda değer bir sey gelmiyor. Mesela makinelerin sensor donanımları, görüntü sabitleyicileri ve ISO işlemeleri vs. derken tonla donanımsal yahut yazılımsal kısmı elden geçirilip piyasaya sürülüyor. Yani hem her sene çıkmıyor hem de çıktığında genel olarak üstüne bir şey konulmuş oluyor. Sorun şu ki, onlara da para yetmiyor. Gövde 150 bin TL olunca malum... Samsung kaç senedir aynı sensörü ekleyip piyasaya sürüyor cihazlari. Apple desen düz modellerine 3'lü lens dizilimi bile eklemiyor. İlginç cidden.