Geçen Nothing 2a 14K civarına düşmüştü, öyle bir fiyatı olmadığı sürece normal fiyatıyla mantıksız.
O yüzden direkt S23 FE alın, düşünmeyin.
O yüzden direkt S23 FE alın, düşünmeyin.
TR'de Şayomi kullanmıyorsan kılıf bulamıyorsun maalesef, eskiden Lenovo K5 kılıfı için tüm şehri dolaşmıştım bir tane bile bulamadım.Tam o anda yakaladım ama kulaklık dahil değil. Daha cihazı kullanamadım bile, AliExpress'ten kılıfın gelmesini bekliyorum. TR'de kılıfını satan yok maalesef...
Phone 1 kullanıyorum epey uzun bir süredir. Bu kadar akıcı ve tatlı arayüz ne samsung ne başka bir android tabanlı cihazda görmedim (Büyük teknoloji marketlerde cep reyonlarda çalıştım daha önce.). Phone 1 yerine aynı fiyata alınabilecek daha güçlü çok fazla cihaz var ancak hiçbiri bu tasarım güzelliğini ve arayüz kalitesini bana sunamaz. Kulaklığı saati her şeyi tam olarak aldım ve öyle kullanıyorum. Telefondan beklentisi çok fazla olan birisi isen 23FE daha mantıklı ancak estetiği ve arayüz gibi olaylara önem veriyorsan 2a tavsiye ederim.Telefonda pek oyun oynayan birisi olmadığım için daha çok sosyal medyada zaman geçiriyorum. Şu an kullandığım telefonun performansından memnun olmadığımdan ötürü değiştirmeyi düşünüyorum. S23 FE daha iyiyse biraz daha araştırıp duruma göre bakarım artık. 2a da ilgimi çeken şey ise saf android kullanmaları oldu. Samsung'un kendi içinde kullandığı One Ui'ı pek sevmiyorum açıkçası.
Ya genelde işte kamerası iyi olsun ve sosyal medyada gezerken takılmadan rahatça dolaşayım kafasındayım daha çok. Yoksa öyle uçsun kaçsın diye pek düşüncem yok.Phone 1 kullanıyorum epey uzun bir süredir. Bu kadar akıcı ve tatlı arayüz ne samsung ne başka bir android tabanlı cihazda görmedim (Büyük teknoloji marketlerde cep reyonlarda çalıştım daha önce.). Phone 1 yerine aynı fiyata alınabilecek daha güçlü çok fazla cihaz var ancak hiçbiri bu tasarım güzelliğini ve arayüz kalitesini bana sunamaz. Kulaklığı saati her şeyi tam olarak aldım ve öyle kullanıyorum. Telefondan beklentisi çok fazla olan birisi isen 23FE daha mantıklı ancak estetiği ve arayüz gibi olaylara önem veriyorsan 2a tavsiye ederim.
Kamera konusunda bu fiyat aralığında daha iyisini bulabileceğini düşünmüyorum Phone 2a'dan (Gece ve ön kamerada çok iyi olduğu söylenemez ama düzgün ışıkta arka kamerada rakibi yok bu bütçelerde).Ya genelde işte kamerası iyi olsun ve sosyal medyada gezerken takılmadan rahatça dolaşayım kafasındayım daha çok. Yoksa öyle uçsun kaçsın diye pek düşüncem yok.
Phone 1 kullanıyorum epey uzun bir süredir. Bu kadar akıcı ve tatlı arayüz ne Samsung ne başka bir Android tabanlı cihazda görmedim (Büyük teknoloji marketlerde cep reyonlarda çalıştım daha önce.). Phone 1 yerine aynı fiyata alınabilecek daha güçlü çok fazla cihaz var ancak hiçbiri bu tasarım güzelliğini ve arayüz kalitesini bana sunamaz. Kulaklığı saati her şeyi tam olarak aldım ve öyle kullanıyorum. Telefondan beklentisi çok fazla olan birisi isen 23FE daha mantıklı ancak estetiği ve arayüz gibi olaylara önem veriyorsan 2A tavsiye ederim.